Laat God voor uw familie zorgen!

Aanstaande zondag 10 maart is het de dag van: “Meester, ik heb mijn zoon tot U gebracht”. Dit voorstel is gebaseerd op het bijbelvers van Marcus 9:17, waarin de vader  wanhopig naar de Here Jezus zocht om zijn zoon te bevrijden.

“En één uit de schare antwoordde Hem: Meester, ik heb mijn zoon tot U gebracht, die een stomme geest heeft. En waar hij hem aangrijpt, werpt hij hem op de grond; en hij heeft het schuim op de mond, en hij knerst met zijn tanden en verstijft. En ik heb uw discipelen gezegd, dat zij hem zouden uitdrijven, en zij hebben het niet gekund.” (Marcus 9:17-18)

We zien dat de vader niet opgaf, hij bracht zijn zoon eerst naar de discipelen van Jezus, maar die konden hem niet helpen. Zelf zo drong hij erop aan om de oplossing te vinden, hij kon gedacht hebben: ‘Ik heb mijn zoon al gebracht naar de discipelen van deze Jezus en ze hebben niets voor hem gedaan’. Maar nee, zelfs al konden zij hem niet helpen, is hij zelf direct naar de Here Jezus gegaan. En daar vond hij hulp!

Veel van de wonderen die de Here Jezus in de Bijbel verrichtte, vonden plaats door de bemiddeling van een vader of moeder.

Dit laat zien dat God de pijn van de vader en moeder kent. Hij kent de pijn waar u doorheen gaat, maar Hij verwacht van u dat u het geloof uit, zoals deze vader deed. God kan alleen werken met het ruwe materiaal van het geloof. Als God uw geloof niet heeft, dan zal Hij niets doen. Hij zoekt mensen die Hem benaderen en die geloven dat Hij bestaat. Zonder geloof is het onmogelijk om God te behagen, maar alles is mogelijk voor degenen die geloven. We moeten dus geloof uiten, zodat Jezus actie kan ondernemen.

Tijdens dit moment met de vader en zijn zoon, leerde de Here Jezus dat het geheim om geestelijke problemen zoals die van die jongen te overwinnen alleen te vinden is in vasten en gebed. Daarom waren de discipelen niet in staat die demon uit te drijven.

Zondag 10 maart zullen we vasten en bidden voor het gezin. Ongeacht het probleem waar uw familielid zich bevindt, wij zullen namens hen vasten en bidden en wij zullen onze stem voor het gezin uitbrengen. De gelofte brengt het nieuwe wezen voort. Als uw het altaar markeert met uw geloof, gematerialiseerd door uw geloften, dient God iets te doen. Hij is trouw!

Als uw gezondheid het toelaat, open dan uw vasten voordat u naar de zondagochtenddienst komt en GELOOF dat God de gebedsvraag voor uw familielid zal

“Meester, ik heb mijn zoon tot U gebracht”
Zondag 10 maart op 10u

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)