Hoe de vertraging in het liefdesleven te overwinnen

De tijd is een grote vijand geweest voor het liefdesleven van de meeste mensen.

Er zijn degenen die…

– de druk voelen door andere mensen te zien trouwen, en hij/zij is nog steeds vrijgezel

– triest zijn omdat de tijd verstrijkt en het ze niet is gelukt om te helen van een trauma of wrok

– leven zonder hoop dat de partner verandert

– depressief zijn omdat ze jarenlang in een gewelddadige relatie geleefd hebben

Veel mensen geloven dat de tijd een goede heelmeester is om te genezen, vrij te worden en het geluk te brengen. Maar de waarheid is dat de tijd de problemen niet oplost, maar ze juist helpt verergeren.

Als u heeft gezien dat uw liefdesleven vertraagd is, oftewel, er werd met verloop van maanden en jaren niets opgelost, wees dan aanwezig tijdens de volgende bijeenkomst van de School van Liefde en leer wat de juiste gereedschappen zijn om de klok in uw voordeel te doen tikken en het succes in de liefde te veroveren.

In verband met de versoepeling van de maatregelen, die van kracht zullen gaan vanaf woensdag 1 juli, zullen er meer mensen de diensten in de kerken kunnen bijwonen. Zodoende is er besloten dat vanaf heden de live online uitzending op Facebook, YouTube, ukgr.nl en radiopositief.nl voortaan alleen op woensdag 19:30u en zondag 09:30u gehouden zullen worden.

De UKGR houdt zich aan de regels die door het RIVM werden vastgesteld. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om zich ten alle tijde aan de maatregelen te houden. Dit doen we zowel voor uw eigen bescherming als van de anderen.

School van Liefde
Elke donderdag om 19:30u

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in Amsterdam Oost aan de Borneostraat 40