Nieuwe Maatregelen

Het kabinet heeft per 5 oktober 2020 de maatregelen rondom het aantal kerkbezoekers aangescherpt tot maximaal 30 personen per dienst.

Daarnaast blijven onderstaande voorzorgsmaatregelen in alle kerken nog steeds van kracht:

  • 1,5 meter afstand van elkaar houden
  • Bij de ingang van de kerk de handen met alcoholgel reinigen
  • Er wordt niet gezongen tijdens de diensten
  • Geen handen schudden en omhels elkaar niet.
  • Geen handoplegging tijdens de diensten
  • Bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, griep, keelpijn, lichte hoest of koorts (verhoging tot 38 graden Celsius), wordt u verzocht om thuis te blijven.

Het UKGR Evangelisch Centrum houdt zich aan de regels die door het kabinet werden vastgesteld. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om zich ten alle tijde aan de maatregelen te houden. Dit doen we zowel voor uw eigen bescherming als van de anderen.

Maar wat verandert er wel voor u?

Wegens de laatste berichtgeving van het kabinet heeft het UKGR Evangelisch Centrum vanaf heden besloten om de zondagdiensten, woensdagdiensten en de vrijdagdiensten in meerdere tijdstippen te verspreiden, omdat we niet meer dan 30 mensen per bijeenkomst mogen hebben.

In de vestigingen Den Haag, *Rotterdam Westersingel, *Rotterdam Diergaardesingel en Amsterdam Borneostraat zullen de zondagsdiensten gehouden worden om: 8u, 9:30u, 11u, 12:30u, *14u (alléén aan de Westersingel en aan de Diergaardesingel), 15u & 18u (voor 15u & 18u hoeft u niet te reserveren).

*Voor de zondagochtenddiensten, woensdagdiensten en de vrijdagdiensten dient u te RESERVEREN!

**Dit tijdstip geldt niet voor alle vestigingen. Bevestig dit met uw lokale pastor.

Mondkapje:

Op sommige plekken is het dringende advies om een mondkapje te dragen. Dit geldt voor binnenruimten die voor publiek toegankelijk zijn. Tijdens uw bezoek wordt u daarom geadviseerd om een mondkapje te dragen. Tijdens de dienst (zittend) hoeft u geen mondkapje te dragen, maar wel als u zich moet verplaatsen.

Bel voor meer informatie naar onze infolijn.

Het UKGR Evangelisch Centrum bedankt u voor uw begrip en medewerking.