Mijn Familie in de Schuilplaats van de Allerhoogste

De Bijbel laat ons weten dat degene die zich bevind in de Schuilplaats van de Allerhoogste, het kwaad niet hoeft te vrezen.

Als mens zijnde, is ons lichaam vatbaar voor ziektes en fysieke kwalen. Dus zich bevinden in de Schuilplaats van de Allerhoogste betekent niet, dat u zich (fysiek) nooit vermoeid zal voelen of dat u nooit ziek zal kunnen worden. Echter, degene die zich in de Schuilplaats van de allerhoogste bevind, weet dat, ongeacht wat er met zijn lichaam kan gebeuren, zijn ziel behouden is.

Het is heel belangrijk dat we lichamelijk in orde zijn en goed voor onszelf zorgen. Maar boven alles dienen we goed te zorgen voor wat geestelijk is, namelijk: onze ziel. Want fysieke dingen kunnen ons lichaam doden, maar niet onze ziel.

En aangezien de ziel voor eeuwig zal voortleven, is het verstandig en zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat onze ziel naar de juiste eindbestemming zal gaan, namelijk: het Koninkrijk der Hemelen. Daarom dienen we boven alles te zorgen voor onze ziel.

Hoe kan u uw familie beschermen en garanderen dat ze veilig zullen zijn?
Alléén God kan hiervoor zorgen. Als we op Hem vertrouwen, zal Hij ons en onze familie beschermen. Wilt u samen met uw familie verblijven in de Schuilplaats van de Allerhoogste?

Neem dan zondag om 10u deel aan de dienst. Wij zullen bidden voor alle aanwezigen en hun familieleden, maar nodig hun ook uit om met u mee te komen. Breng alstublieft ook het gezegende doekje met Psalm 91 met u mee voor het gebed. Indien u het nog niet heeft ontvangen, kunt u het op zondag aan de pastor vragen.

Gedurende de laatste 91 dagen van het jaar zijn we aan het strijden voor de redding van onze familie. Kom strijden voor uw familie en dierbaren, zodat ook zij kunnen verblijven in de Schuilplaats van de Allerhoogste!

 

Mijn Familie in de Schuilplaats van de Allerhoogste
Zondag om 10u

In Den Haag aan Fruitweg 4
En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)