Nieuwsjaarsdoelen

 

Het nieuwe jaar brengt nieuwe hoop en de motivatie om nieuwe doelen te behalen.

Maar doelen stellen kan een nogal lastig zijn;

het vereist volharding, continuïteit en verantwoordelijkheid. Soms lijkt het makkelijker om op te geven, in plaats van hard te werken om te bereiken wat u wilde bereiken. Maar het is ten alle tijde belangrijk om ervoor te zorgen dat u niet wegloopt van de grote dingen die u zou kunnen bereiken.

Of uw doel nu is om liefde te vinden, uw gezin te verenigen of uw relatie met God te versterken, wat uw doel ook mag zijn, u dient een plan op te stellen en ernaar toe te werken. Maak een productieve stapsgewijze lijst en bepaal hoe u aan elke stap gaat werken. Stel niet alleen uw doelen vast en blijf niet alleen hopen op het beste, maar wees actief en handel, zodat de doelen gerealiseerd kunnen worden!

Wat als u God nou eens deel zou laten uitmaken van het proces? Wat als u door een gebedsketting te volgen uw kansen op succes en het bereiken van uw doelen zou kunnen vergroten? Waarom niet werken aan uw ambities in het nieuwe jaar, met God in het middelpunt van dit alles.

Het nieuwe jaar is als een leeg canvas en geeft u de kans om opnieuw te beginnen. Stelt u zich eens voor dat Gods wijsheid, leiding en kracht u zullen vergezellen bij alles wat u van plan bent te doen, of het nu is voor uw liefdesleven, uw gezin, uw financiële leven of met name voor uw geestelijke leven.

Begin met het stellen van uw nieuwjaarsdoelen en ambities en laat God u leiden. Hij is Degene die u op de meest effectieve manier kan helpen en u naar uw doelen kan leiden.

“Wentel uw werken op de HEERE, en uw plannen zullen bevestigd worden.” (Spreuken 16:3)

Begin een gebedsketting bij een UKGR Centrum bij u in de buurt en doe alles wat in uw vermogen is, om de dingen te bereiken die u wilt bereiken, met God aan uw zijde. Neem elke zondag om 10u deel aan de dienst, zodat u de innerlijke kracht, versterking en begeleiding van God kunt ontvangen.

Elke zondag om 10u
In Den Haag aan de Fruitweg 4

En in alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)