Ogenschijnlijk ging het allemaal goed met mij

Ondanks het feit dat ik opgegroeid ben met het geloof en zelfs op een evangelische basisschool heb gezeten liet ik gedurende mijn jeugdjaren het geloof los. Ik kreeg meer interesse in de afleidingen van deze wereld en zag de noodzaak niet om serieus bezig te zijn met het geloof. Omdat ik ook zo afgeleid was en het ogenschijnlijk allemaal goed met mij ging, was ik nooit bezig met mijzelf te onderzoeken en te analyseren. Op school ging het de goede kant op en ik verdiende een prima salaris met mijn bijbaan. Van binnen was ik echter niet zo sterk. Ik was onzeker en heel erg bang om fouten te maken. Dit kwam door een bezorgdheid over wat anderen van mij zouden vinden en denken.

Toen ik naar het UKGR Hulpcentrum begon te komen en mijzelf openstelde voor het geloof, en de dagelijkse diensten begon te volgen, zag ik in dat het helemaal niet zo goed met mij ging. Ik begon aan mijzelf te werken en werd hierin begeleid. Stap voor stap overwon ik steeds meer strijden en ontwikkelde ik mijzelf en ook mijn talenten.

In de Jeugdgroep van Oranje (JvO), een onderdeel van het UKGR Hulpcentrum voor de jongeren,  leerde ik uit mijn comfort zone te stappen en kreeg ik visie voor mijn toekomst. Door de gegeven boodschappen en het praktiseren ervan ontwikkelde ik mijzelf steeds meer naar iemand die nu ook klaar staat voor anderen en niet alleen meer met zichzelf bezig is.

Ik heb hoop en visie voor de toekomst, ik ontwikkel mij dagelijks in het geloof en in mijn privé leven. Hier ben ik het UKGR Hulpcentrum en de JvO zeer dankbaar voor en dat zal ik ook altijd blijven.

Jeremie Vuvu