Ondanks de positiviteit ontbrak er iets

 

Van nature ben ik heel positief ingesteld. Ik heb altijd genoten van het leven met mijn vrouw, mijn familie en het werk dat ik deed. Maar er was een ding dat ontbrak. Mijn gezondheid was niet hoe het moest zijn, ik had altijd veel kwaaltjes. Er was een periode waarbij ik een nare druk op mijn borst voelde.

Ik bezocht de arts en tot mijn verbazing bleek dat ik verrekte hartspieren had. Toen begreep ik waarom ik zo belemmerd werd in mijn dagelijkse bezigheden. Ik verrichtte werk waarbij ik vaak kratten moest tillen en dit stimuleerde de druk op mijn borst. Er werd mij verteld dat als ik zo door zou gaan, ik grote kans had op hartziekten. Mijn werk en de bezigheden thuis leden hieronder. Ondanks de ziektes bleef ik altijd positief. Maar toch wilde ik dat het probleem in mijn gezondheid opgelost werd. Ik kreeg middeltjes om de pijn te doen zakken, maar na twee weken was de pijn er weer. Vier jaar lang leefde ik op deze wijze.

Mijn vrouw en ik keken vaak naar het tv-programma van de UKGR van Portugal en zagen de getuigenissen en levensverhalen van mensen. In het begin was mijn vrouw een beetje sceptisch, maar toen we erachter kwamen dat er ook een UKGR vestiging in Nederland was, besloten wij om er toch heen te gaan.

Mijn vrouw had zelf ook klachten in haar gezondheid. Na een tijdje de bijeenkomsten in de UKGR te hebben bezocht, werd mijn vrouw vrij van de pijnen die ze al 30 jaar met haar meedroeg. Het was ook mijn doel om de herstelling in mijn gezondheid te ontvangen. Mij werd geadviseerd om de bijeenkomsten op de dinsdag, voor de gezondheid bij te wonen. Dit deed ik en bleef de adviezen opvolgen.

Ik begon te ervaren wat ik op tv gezien had! Binnen 2 maanden had ik geen klachten meer! De druk die ik jarenlang meedroeg was weg! Maar boven alles ontving ik ook een kracht in mijn binnenste en vrede, iets dat ik al dacht te hebben, maar dit was anders. Ik ben dankbaar voor alles wat ik hier geleerd heb! Vandaag ben ik gelukkig en gezond!

Antonio Domingos