Heeft u snel een wonder nodig?

Heeft u een zeer ernstige medische diagnose gekregen en hebben de zorgen hierover uw gedachten overgenomen? Wordt u geconfronteerd met financiële schulden? Of ervaart u nog andere soorten problemen die net zo erg zijn?

Weet dan dat, ongeacht het obstakel dat uw leven teistert, God de macht heeft om uw wegen te veranderen. Als u niet weet wat u nog meer moet doen en een dringend antwoord nodig heeft, neem dan deel aan de Zondag van Opstand, die op 7 maart gehouden zal worden.

Er zijn situaties waarbij u niet kunt wachten.

Er zijn mensen die naar de kerk komen en zeggen:

“mijn dokter vertelde me dat ik nog 30 dagen te leven heb”; “mijn zoon verliet het huis en ik weet niet waar hij is, hij raakte betrokken bij slechte gezelschappen.”

Er zijn mensen die worden bedreigd of die kampen met problemen die ze niet kunnen oplossen en het kan niet meer wachten, ze hebben dringend een oplossing nodig.

Dit zijn de mensen die we uitnodigen voor De zondag van Opstand.

Dus in plaats van in opstand te komen tegen mensen of op een verkeerde manier, dient u het intelligente geloof tegen het probleem te gebruiken. Er bestaat een uitweg.

Geef God de gelegenheid om Zichzelf aan u te openbaren.

Tevens zullen we op deze dag ook het Feest van de Eerstelingen houden. Alle trouwe zullen geconsacreerd worden met de eerste olie.

Bekijk de onderstaande video om te begrijpen wat dit inhoud.

U kunt deelnemen aan deze dienst in het dichtstbijzijnde UKGR Centrum. Wilt meer informatie hierover? Bel dan naar de lokale pastor van uw stad of bel naar onze hulplijn.

Zondagdienst
Zondag 7 maart in alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor de Adressen)