Palmzondag

De Heilige Week volgt de dagen die leiden tot de meest monumentale gebeurtenis in de geschiedenis van de wereld: de dood en opstanding van Jezus Christus.

Door deze gebeurtenis die letterlijk de kloof in de kalender markeerde – vóór Christus en na de dood – deed Jezus wat niemand anders ooit heeft gedaan en ook nooit meer zal doen. Hij heeft zijn leven opgeofferd om onze overvloedige fouten en dwalingen op Zich te nemen, zodat we op een dag verenigd kunnen worden met God. En het aftellen naar dat historische moment begon met de triomfantelijke intocht, of beter bekend als Palmzondag.

Op die dag, vele jaren geleden, renden mensen de straat op, zwaaiend met palmtakken en zelfs hun kleding neerleggend om de komst van de Koning in hun stad te vieren. Het was een gedenkwaardige gebeurtenis, maar wat zou het vandaag voor u kunnen betekenen?

Veel mensen hebben over Jezus gehoord, maar slechts weinigen weten echt wie Hij persoonlijk is. Daarbij missen ze de vervulling, het geluk en de voltooiing die alleen Hij kan brengen. En dus, terwijl ze naar de kerk gaan, een Bijbel bezitten of verzen citeren, staat hun leven ver af van de vreugde en enthousiasme waar Palmzondag voor staat.

Laat het de moeite waard zijn. Maak van deze Palmzondag de dag dat Jezus op een triomfantelijke manier uw leven binnenkomt.

U kunt deelnemen aan deze dienst in het dichtstbijzijnde UKGR Centrum. Wilt meer informatie hierover? Bel dan naar de lokale pastor van uw stad of bel naar onze hulplijn. Voor deze dienst dient u te reserveren.

Palmzondag
In alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor de Adressen)