Paaszondag

“En terwijl zij aten, nam Jezus een brood, sprak de zegen uit, brak het en gaf het aan zijn discipelen en zeide: Neemt, eet, dit is mijn lichaam. En Hij nam een beker, sprak de dankzegging uit en gaf hun die en zeide: Drinkt allen daaruit. Want dit is het bloed van mijn verbond, dat voor velen vergoten wordt tot vergeving van zonden. Doch Ik zeg u, Ik zal van nu aan voorzeker niet meer van deze vrucht van de wijnstok drinken, tot op die dag, dat Ik haar met u nieuw zal drinken in het Koninkrijk mijns Vaders” (Matteüs 26:26-29)

Op Goede Vrijdag herdenken wij het feit dat Hij, door het kruis te accepteren, ons vrij maakte van alle lasten en heerschappij van het kwaad. Op Paaszondag herdenken wij het feit dat Hij zelfs de dood overwon.

Voordat de Here Jezus Zichzelf als het Offer presenteerde, nam Hij samen met Zijn discipelen deel aan het Avondmaal. Deze Paaszondag zullen wij deelnemen aan het Heilig Avondmaal en zullen wij, in alle UKGR Centra, vaststellen dat zoals onze Heer overwon, wij, Zijn volgelingen, ook de overwinning in ons leven zullen zien.

Paaszondag
Op zondag 17 april om 10u

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle UKGR Centra in Nederland

(Klik hier voor tijdstippen en adressen)