Realiseer uw projecten 

Nog voordat het jaar 2019 eindigde, ontvingen we de begeleiding van de Heilige Geest om te overpeinzen over het verhaal van Nehemia.

Toen hij hoorde dat de muren van de stad van Jeruzalem vernietigd waren, keerde Nehemia terug naar de stad om hem te herbouwen. In de ogen van de mens zou het jaren duren om de muren, die hun veiligheid symboliseerde, van de stad te herstellen.

Maar, zelfs met de vijanden die de herbouwing probeerden te dwarsbomen, werd de muur in 52 dagen herbouwd! In feite was God Degene die al het werk deed.

Misschien is uw leven precies als de muren van toen, gevallen, vernietigd, maar zoals de mensen opstonden om hem te herbouwen, stond ook God op voor hun! En hetzelfde wilt Hij ook voor u doen.

Wilt u uw leven herbouwen samen met God? Of misschien bent u een persoon waarvan u de innerlijke vrede al ontving, maar u heeft God nodig om een andere situatie in uw leven te herstellen. Zijn een van deze twee voorbeelden uw situatie of misschien eentje dat niet genoemd werd? Neem dan deel aan de 52 Zondagen om uw projecten te realiseren!

In verband met de versoepeling van de maatregelen, die van kracht zullen gaan vanaf woensdag 1 juli, zullen er meer mensen de diensten in de kerken kunnen bijwonen. Zodoende is er besloten dat vanaf heden de live online uitzending op Facebook, YouTube, ukgr.nl en radiopositief.nl voortaan alleen op woensdag 19:30u en zondag 10u gehouden zullen worden.

De UKGR houdt zich aan de regels die door het RIVM werden vastgesteld. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om zich ten alle tijde aan de maatregelen te houden. Dit doen we zowel voor uw eigen bescherming als van de anderen.

 

Facebook (Klik hier)
UKGR.NL (Klik hier)
Youtube (Klik hier)