Reset de harde schijf van uw familie

Als uw familie u pijn heeft gedaan, is het wel zo eerlijk om te bedenken dat u ook ooit hetzelfde hebt gedaan. Wij allen irriteren ons en maken anderen boos, niemand is perfect. Dit is geen excuus voor iemands slechte gedrag, maar het helpt wel om dingen in perspectief te plaatsen wanneer u zich aangevallen voelt door uw familie.

Bij meningsverschillen zijn er tenminste twee mensen die koppig zijn, als de een loslaat, kan de ander niet alleen ruzie maken. Zoveel mensen koesteren wrok tegen hun familieleden, maar vergeten dat ze ook bij anderen dezelfde negatieve emoties hebben veroorzaakt. Het is belangrijk om uzelf verantwoordelijk te houden voor u acties, of ze nu goed of slecht zijn.

Soms moeten gezinnen ook op de resetknop drukken. Om de pagina om te slaan, is vergeving erg belangrijk. U kunt niet verder komen zonder te proberen de mensen van wie u houdt te begrijpen. Geef en zoek vergeving van uw familie, onthoud dat dit niet betekent dat u moet toestaan dat andere u slecht behandelen. Het betekent ook niet dat u de fouten van uw familie negeert. Om een nieuw begin te maken in uw gezin heeft u een nieuw perspectief nodig en de ruimte om te kunnen groeien.

Kom elke donderdag naar de dienst voor de familie om positieve veranderingen in uw gezin te zien. Elke donderdag wordt er een dienst voor de familie gehouden. Het doel ervan is om positieve veranderingen in uw huis te zien. U bent van harte welkom om eraan deel te nemen. Daarnaast hebben we elke donderdag om 19:30 de Liefdestherapie. Deze bijeenkomsten zullen u helpen om het beste uit uw belangrijkste relaties te halen.

De bijeenkomst voor de familie & de Liefdestherapie
Elke donderdag om 10u, 15u en 19:30u
(Klik hier voor adressen en tijdstippen)