Reset de harde schijf van uw familie

Als uw familie u pijn heeft gedaan, is het wel zo eerlijk om te bedenken dat u ook ooit hetzelfde hebt gedaan. Wij allen irriteren ons en maken anderen boos, niemand is perfect. Dit is geen excuus voor iemands slechte gedrag, maar het helpt wel om dingen in perspectief te plaatsen wanneer u zich aangevallen voelt door uw familie.

Bij meningsverschillen zijn er tenminste twee mensen die koppig zijn, als de een loslaat, kan de ander niet alleen ruzie maken. Zoveel mensen koesteren wrok tegen hun familieleden, maar vergeten dat ze ook bij anderen dezelfde negatieve emoties hebben veroorzaakt. Het is belangrijk om uzelf verantwoordelijk te houden voor u acties, of ze nu goed of slecht zijn.

Soms moeten gezinnen ook op de resetknop drukken. Om de pagina om te slaan, is vergeving erg belangrijk. U kunt niet verder komen zonder te proberen de mensen van wie u houdt te begrijpen. Geef en zoek vergeving van uw familie, onthoud dat dit niet betekent dat u moet toestaan dat andere u slecht behandelen. Het betekent ook niet dat u de fouten van uw familie negeert. Om opnieuw te beginnen met uw gezin geeft u simpelweg een nieuw perspectief en geeft u ruimte om te groeien.

Kom elke donderdag naar de dienst voor de familie om positieve veranderingen in uw gezin te zien. De diensten worden gehouden op de donderdagen op de volgende tijdstippen: 10u en 15u. Daarnaast hebben we elke donderdag om 19:30 de Liefdestherapie. Kom en ontvang praktische tips voor uw familie en uw liefdesleven. Deze bijeenkomsten zullen u helpen om het meeste uit uw belangrijke relaties te halen.

De bijeenkomst voor de familie & de Liefdestherapie
Elke donderdag om 10u, 15u en 19:30u
(Klik hier voor adressen en tijdstippen)