Bent u het zat dat uw huis een negatief omgeving is?

Wij nodigen u uit om op vrijdag 5 maart een roos naar de dienst mee te nemen. Blijf lezen, zodat u erachter komt wat de reden hiervan is.

Veel mensen vechten hun hele leven tegen problemen, maar vinden er nooit een oplossing voor. Echter weten ze misschien niet dat velen die deelnemen aan de bijeenkomsten voor de bevrijding, leren dat het niet voldoende is om simpelweg te werken om het probleem op te lossen; we moeten ook de grondoorzaak ervan bestrijden.

Gebed stelt u in staat om precies dat te doen.

Vindt u dat u worstelt met een of meer van deze steeds vaker voorkomende symptomen:

– Angst

– Overbezorgdheid

– Stemmingswisselingen

– Nachtmerries

– Het zien van schaduwen

– Stemmen horen

– Oncontroleerbare woede

– Paranoïde

Heeft u het gevoel dat er constant een donkere wolk boven uw hoofd hangt? Neem dan deel aan deze bijeenkomst op de vrijdagen.

Jezus zei: Ik ben een roos van Saron, een lelie uit de dalen. (Hooglied 2:1)

Op basis van dit vers zullen we ons geloof gebruiken om de roos te zegenen die u in uw huis zult bewaren, als symbool dat het de Here Jezus is die uw huis binnenkomt. De Bijbel laat ons zien dat waar Hij ook was, het kwaad niet kon zegevieren. Evenzo zullen we het gebed voor de bevrijding vaststellen dat u en uw huis vrij zullen zijn van alle negativiteit.

De roos die u meebrengt, zal voordat de dienst begint, gezegend worden.

U kunt deelnemen aan deze dienst in het dichtstbijzijnde UKGR Centrum. Wilt meer informatie hierover? Bel dan naar de lokale pastor van uw stad of bel naar onze hulplijn.

Bevrijdingsdienst
Vrijdag 5 maart i
n alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor de Adressen)