Rust en vrede gevonden

Door mijn verleden waarin ik mishandeling meemaakte werd ik vastbesloten om nooit afhankelijk van een man te worden. Dit alles om mezelf en mijn gezin te beschermen. Ik werd een trots persoon die niets uit handen gaf. Uiteindelijk ging mijn huwelijk stuk hierdoor en bleef ik achter met een innerlijke leegte, waardoor mijn leven niet vooruit ging.

Toen ik van de UKGR hoorde besloot ik een zondag langs te gaan en wilde ook de levensveranderingen ervaren die ik in de levensverhalen van anderen hoorde. In mijn liefdesleven kende ik veel teleurstellingen en toen ik over de LiefdesTherapie hoorde begon ik hier aan deel te nemen. Dit was heel confronterend, maar de tips lieten me inzien dat ik dingen moest oplossen. Ik leerde het verleden los te laten en ook al was dit geen makkelijk proces die ik alleen op eigen kracht aankon heb ik het toch met hulp van mensen kunnen doen.

Vandaag de dag ben ik gelukkig met mezelf en heb ik geen leegte meer maar vrede en rust. Ik blijf doorgaan en kijk vooruit naar de toekomst!

Naromanie Marie