Speciaal Heilig Avondmaal

Elke gelegenheid om deel te nemen aan het Heilig Avondmaal, een ceremonie die de Here Jezus inwijdde, is speciaal. Het is een roeping tot overgave en vergiffenis. Het is een kans om een nieuwe en frisse start te maken. De Here Jezus weet dat we niet perfect zijn en geneigd zijn om fouten te maken. Hij gaf ons dit buitengewoon moment om onze gemeenschap met Hem te vernieuwen en te versterken.

Wees u zich er wel van bewust dat wanneer u besluit deel te nemen aan het Heilig Avondmaal, God kijkt naar de manier waarop u deelneemt. Ondanks dat u “simpelweg” zal eten en drinken van het brood en de druivensap, is dit niet wat God ziet, Hij ziet namelijk ons innerlijk en onze intenties, en Hij eert degenen die oprecht zijn.

Als u dit als een kans ziet, neem dan de beslissing om al uw zonden en fouten, die God mishagen, achter u te laten, zodat u met een schone lei kunt beginnen met God. Gezien alles wat er gaande is op de aarde, dienen wij zeker te zijn van wie wij zijn voor God.

Op zondag 12 maart om 10u zult u de gelegenheid hebben om deel te nemen aan het Heilig Avondmaal.

Tevens zullen velen op deze dag hun gelofte meebrengen om de vloeken in hun leven te verbreken. Klik hier om er meer over te lezen.

Speciaal Heilig Avondmaal
Zondag 12 Maart om 10u

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)