Speciaal voor de moeders!

Het Woord van God zegt:

“Eer uw vader en uw moeder, opdat uw dagen verlengd worden in het land dat de Here, uw God, u zal geven.” (Exodus 20:12)

Wat houdt dit in? Hoe kunt u uw ouders eren? Dit kan door hun bijvoorbeeld te vragen hoe het met ze gaat, hun respecteren, het advies opvolgen (als dit van toepassing is) en zo zijn er vele andere dingen die wij kunnen doen om hun te eren.

Tegenwoordig is dit iets dat niet zo populair is. Velen spreken niet met hun ouders, negeren hun telefoontjes, zijn hun ouders ongehoorzaam en voor velen is het zelfs te laat om dingen recht te zetten, omdat de ouders er niet meer zijn. Wanneer wij onze ouders niet eren, hebben we ondanks dat we “alles” in het leven kunnen hebben, toch dit gemis van onze ouders.

Ziet u dat u beter kan en wilt doen voor uw ouders? Dan het is nog niet te laat, u kan alsnog een betere zoon/dochter worden en zelfs als uw ouders er misschien niet meer zijn, leef dan als een voorbeeldig persoon en wees vanaf nu respectvol naar de mensen om u heen.

Moeder, u bent sterk, waardevol en kostbaar in de ogen van de Vader. Laat Hem u helpen in de dagelijkse taken en strijden en u zal zien hoeveel wijsheid de Vader u zal geven om een voorbeeldige moeder te zijn in de ogen van uw gezin. Op deze dag zal er speciaal gebeden worden voor alle moeders en u zal gezegend worden door de Here.

Wij nodigen u uit om samen met uw gezin deel te nemen en u zult praktische lessen ontvangen die uw gezin zullen zegenen.

Wilt u deze zegen van God in uw leven ontvangen? Laat deze uitnodiging dan niet aan u  voorbijgaan. Dit is uw kans om een transformatie in uw gezin te zien.

Ter gelegenheid zullen wij ook deelnemen aan het Heilig Avondmaal. Dit zullen wij doen om het verbond met God te vernieuwen of om een verbond met God sluiten.

“Ik was verheugd, toen men mij zeide: Laten wij naar het huis des Heren gaan.” (Psalmen 122:1)

Speciaal voor de moeders!
Zondag 14 mei om 10u

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)