De uitreiking van de Gewijde Olie vindt normaal gesproken slechts één keer per jaar plaats. Maar voor bijzondere situaties, kan er een uitzondering worden gemaakt. Deze speciale uitzondering is aangebroken.

Op vrijdag 7 april jongstleden, heeft Bisschop Edir Macedo in Portugal, samen met ruim 40.000 mensen die deelnamen aan het speciale evenement op Goede Vrijdag, de olie geconsacreerd.

De olie kan gebruikt worden als een instrument van het geloof. Vaak lezen wij in de bijbel over hoe de mensen de olie gebruikten op verschillende manieren. Zoals;

Voor degene die ziek zijn: En zij dreven vele boze geesten uit en zalfden vele zieken met olie en genazen hen.” (Marcus 6:13)

Voor bepaalde plekken en plaatsen: Dan zult gij de zalfolie nemen en de tabernakel met al wat daarin is, zalven…” (Exodus 40:9)

Voor het geestelijk leven: Maar gij, zalf uw hoofd, als gij vast…” (Matteüs 6:17)

En zo kan de olie voor nog veel meer dingen dienen.

Veel mensen vinden het moeilijk om hun geloof in God te gebruiken, omdat ze denken dat Hij ver weg is. De olie daarentegen is iets tastbaars, wat het geloof van de mensen ondersteund. Echter, het is wel het geloof in God dat tot het wonder tot stand doet komen; de olie is slechts een contactpunt tussen u en Hem.

Plaats simpelweg een kleine hoeveelheid olie op het voorwerp, de plaats of op hetgeen dat de moeilijkheden of uitdagingen in uw leven representeert en zeg een gebed op om Gods bemiddeling te vragen. Onthoud wel dat het uw geloof in God is dat tot het wonder leidt; Dus geloof en twijfel niet.

Daarom nodigen wij u uit om te ervaren hoe een eenvoudig element gebruikt kan worden als een teken van uw geloof in God.

De uitreiking van de Gewijde Olie zal, geheel gratis, plaatsvinden op zondag 30 april om 10u in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum. Mis deze speciale gelegenheid niet.

 

 

Klik hier voor adressen en tijdstippen