Succes op het werk

Wilt u uw geloofwaardigheid op het werk verbeteren en als gevolg daarvan grotere verantwoordelijkheden en posities toevertrouwd krijgen? Misschien heeft u geprobeerd uw vaardigheden te verbeteren of u heeft extra uren gewerkt, met de intentie hogerop te komen op uw werk, maar dit heeft nauwelijks tot vooruitgang geleid.

Wist u dat het geheim van succes op het werk begint met investeren in uw geest? Door te investeren in uzelf, kunt u uw waarde als werknemer vergroten en uw kansen op vooruitgang vergroten.

Investeren in uzelf betekent dus een grotere kans op succes.

Tijdens de komende IntelliMen Bijeenkomst zal u een bemoedigende boodschap ontvangen, die u zal helpen om de financiële groei en het succes in uw carrière te bereiken.

Deze bijeenkomst vindt plaats op zondag 3 september om 12u in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum.

Mis deze perfecte kans, om in uzelf te investeren, niet! We zijn er zeker van dat de boodschap die u op deze dag zult horen, u zeker zal uitdagen om een ​​betere versie van uzelf te worden.

Neem een ​​voorwerp, dat u op uw werk gebruikt, mee naar de bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst zult u erachter komen wat u er vervolgens mee zal doen.

IntelliMen Bijeenkomst
Zondag 3 september om 12u

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)