The Love Walk

Door de drukte van het moderne leven, vooral in de grote steden, nemen steeds minder koppels de tijd om te praten over hun relatie, verwachtingen, doelen en dromen. Zo gaan de gesprekken over simpele zaken als: wat is er te eten, de te betalen rekeningen, hoe de kinderen op school presteren, etc.

Waarom is het belangrijk:

Het is voor niemand een geheim dat dialoog belangrijk is binnen de relatie. Het is via deze weg dat het koppel de randen bijwerkt, praat over wat de relatie verstoort en ze op één lijn brengt over wat ze eraan kunnen doen. Maar juist door het ontbreken van deze diepere dialoog, zijn er helaas veel mislukte relaties.

The Love Walk:

Om deze reden is The Love Walk in het leven geroepen. Dit is een uniek moment voor de koppels, waarin ze de mogelijkheid hebben om hun aandacht, uitsluitend en exclusief, op hun partner te richten, zonder inmenging.

Na twee jaar niets te hebben gedaan, vanwege de COVID-19-pandemie, wordt op zaterdag 15 oktober in heel Nederland The Love Walk gehouden.

Bent u klaar voor The Love Walk aanstaande zaterdag? In Den Haag zal The Love Walk gehouden worden in het Zuiderpark, maar eerst zullen we in de kerk verzamelen. Voor meer informatie voor waar de andere vestigingen het zullen houden, kunt u contact opnemen met uw pastor.