Toe aan een nieuw begin?

Een nieuw leven wordt niet veroverd wanneer een nieuw jaar aanbreekt. Een nieuw leven bereiken begint bij een verandering in uw binnenste.

Wie wilt geen nieuw leven?

De vraag klinkt zelfs raar, maar aangezien er zoveel mensen zijn die geluk willen hebben in het leven en het niet bereiken, is het belangrijk om te weten waar de fout ligt.

De realiteit is, dat het niet nodig is om een nieuw  jaar in te gaan om van leven te veranderen. Streef ernaar om hetgeen in praktijk te zetten, dat u voorheen niet deed.

De verandering van het leven, begint in het binnenste. Het bewijs hiervan is, dat de wetenschap er al in is geslaagd een verband vast te stellen tussen emotionele toestanden en lichamelijke ziekten. Reinig daarom uw hart van de pijn, wrok en/of haat. Zo bereid u uw binnenste voor op het verschil waar u naar verlangt.

Een andere houding die we moeten aannemen, is vrede sluiten met het verleden. Het verleden houdt de geest gevangen in een cyclus, waarvan men denkt dat er geen uitweg is. Het afsluiten van het verleden en een verandering van mentaliteit maken het mogelijk om vrede van binnen te ervaren.

In Zijn Woord geeft God ons de opdracht om radicaal om te gaan met wat ons schade toebrengt. Daarom is het vaak nodig om slechte gewoontes, vriendschappen, gedachten en verkeerde houdingen uit ons dagelijkse leven te verwijderen. Zodoende kunnen we onze doelen, vrede, succes en de behoudenis van onze ziel bereiken. Als we in nood zijn en een positieve verandering willen, dienen we onszelf te ontdoen van alles wat dit onmogelijk maakt.

Het is ook belangrijk om de doop met de Heilige Geest te prioriteiten. U moet erkennen hoe afhankelijk u van Hem bent. De Heilige Geest is geen optie, het is geen koopwaar, omdat we Hem nodig hebben en zonder Hem kunnen we ook niet leven. Zonder Zijn Geest is er absoluut niets gegarandeerd. De Enige die ons kan versterken in de strijd is de Heilige Geest. We hebben Hem nodig om geestelijk te overleven! In werkelijkheid begint vanaf dit moment een nieuw leven voor u, want alleen met God kan een ware transformatie plaatsvinden.

Dus, de vraag luidt: “Kan 2023 anders zijn?” Antwoord: Het hangt compleet van uzelf af!