De Uitdaging van het Kruis

Bent u ooit extreem nerveus geweest over een situatie of probleem waarmee u werd geconfronteerd? Waarschijnlijk stelde u zichzelf vragen, huilde u, isoleerde u zich, vroeg uzelf af “waarom?” en werd u uiteindelijk boos.

Maar wat te doen met deze woede? Het moet immers ergens naar toe worden geleid, maar wel naar een plek die de moeite waard is. Waarom zou u het niet meenemen naar het kruis, de plaats waar Jezus al het leed, de ziekten, problemen en pijnen op Zich nam? Hij deed dat, zodat u deze situaties niet onder ogen hoeft te zien.

De Here Jezus stierf en stond weer op, zodat u een gelukkig leven kunt leiden, maar negatieve krachten werken om dit te voorkomen. Het kwaad verheugt zich over uw verdriet en wilt u naar beneden halen.

Accepteert u dit?

Daarom zullen we de komende vrijdagen de bijeenkomsten hierop baseren. U krijgt een kans om deze ongewenste situatie(s) in uw leven te annuleren en uw problemen aan het kruis te nagelen.

Toen Jezus aan het kruis stierf, gaf Hij de gehele mensheid een nieuwe hoop: de behoudenis. Als dat niet was gebeurd, zou de mensheid hulpeloos zijn achtergelaten. Evenzo, wanneer u uw problemen aan de voet van het kruis laat, hernieuwt u uw hoop en annuleert u onder anderen uw schulden, financiële moeilijkheden, ziekten en problemen in de relatie.

Neem deel aan de Uitdaging van het Kruis

U kunt deelnemen aan deze dienst in het dichtstbijzijnde UKGR Centrum. Wilt meer informatie hierover? Bel dan naar de lokale pastor van uw stad of bel naar onze hulplijn.

De Uitdaging van het Kruis
Elke vrijdag om 10u, 15u, 18u en 19:30u*

In alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor de Adressen)

*Tijdstippen kunnen per vestiging verschillen!