Unisociaal in actie

 

In augustus 2022 heeft de Unisociaal Nederland in samenwerking met Unisociaal Belgie en Luxemburg ingezet voor de Kaapverdiaanse bevolking door middel van een voedselinzameling.

In september is een volgeladen container gestuurd naar Kaap Verdië. Met veel enthousiasme delen wij graag een samenvatting van de sociale evenementen. Tijdens deze evementen op 17 december in Praia te Santiago en op 24 december op de overige Kaapverdische eilanden zijn diverse mensen geholpen.

Unisociaal wilt een ieder via deze weg bedanken voor zijn tijd, inzet en donatie.

 

Universele kerk Cabo Verde promootte op zaterdag 17 december 2022 een sociaal evenement waarbij basis voedsel en voorzieningen werden uitgedeeld aan honderden gezinnen, in samenwerking met de Unisociaal uit de volgende landen: Nederland , België en Luxemburg . Bovendien ontvingen zij geestelijke hulp door het Woord van God, dat nooit eindigt maar voor altijd blijft en het beste voedsel is voor onze ziel.

 

Ook sociale diensten zoals kapsels, make-up, manicures, medische zorg enz. werden aangeboden.
Op deze speciale dag hebben vrijwilligers ook bloed gedoneerd aan de Bloedbank van het Agostinho Neto ziekenhuis te Praia.

Op 24 december 2022 was het de beurt aan de eilanden van São Vicente, Santo Antão, Sal, Boa Vista en São Nicolau.

Het werk van Unisocial uitgebreid naar de andere Kaapverdische Eilanden.