Vaderdag

“Een zoon eert zijn vader en een knecht zijn heer. Indien Ik nu een vader ben, waar is de eerbied voor Mij?” (Maleachi 1:6)

God hecht veel waarde aan het gezin. Daarom heeft Hij in zijn 10 hoofdregels, de 10 geboden, laten noteren dat de vader en moeder geëerd dienen te worden.

Zondag 20 juni zal het Vaderdag zijn, de dag waarop de vaders door hun kinderen geëerd worden en cadeautjes ontvangen als teken van de waardering van de kinderen. Wij zullen in alle UKGR Centra een speciaal gebed opzeggen voor alle vaders en hun gezinnen/geliefden.

Aangezien God onze Hemelse Vader is, zullen wij Hem op deze dag ook onze liefde en eer bewijzen. Hij vraagt er immers naar. Bereid uzelf voor op deze speciale dag!

De online live uitzendingen op Facebook, YouTube, ukgr.nl en radiopositief.nl worden gehouden op woensdag 19:30u en zondag 10u.

De UKGR houdt zich aan de regels die door het RIVM werden vastgesteld. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om zich ten alle tijde aan de maatregelen te houden. Dit doen we zowel voor uw eigen bescherming als van de anderen.

Vaderdag
Zondag 20 juni in alle UKGR Centra in Nederland
Klik hier voor tijdstippen en adressen