Vasten van Daniël december 2022

Op zondag 11 december begint weer een editie van de Vasten van Daniël, die op 31 december, tijdens de Nachtwake van de Jaarwisseling, zal eindigen.

Tegenwoordig zijn veel mensen bezig met hun smartphone, entertainment en het gebruik van allerlei sociale netwerken. Deze dingen verbruiken meer tijd, dan we ons kunnen voorstellen. Dit komt, omdat de meerderheid niet genoeg tijd geeft aan het belangrijkste; hun persoonlijke relatie met God.

Daarom hebben we twee keer per jaar de Vasten van Daniël, waarin we onszelf gedurende 21 dagen onthouden van seculiere informatie en entertainment, om dichter bij God te komen. Het uiteindelijke doel van deze vasten is; de Heilige Geest ontvangen en als u Hem al heeft ontvangen, dan is het om uw relatie met God te vernieuwen.

Prioriteer God, lees de Bijbel meer en kijk wat u nog meer kunt doen om uw geloof te voeden tijdens deze Vasten van Daniël. Verspil niet te veel tijd aan sociale media. Als u dit niet voor uw werk hoeft te gebruiken, is het verstandig om er tijdens deze Vasten afstand van te nemen, zodat u zich volledig kunt focussen op het doel; de Heilige Geest ontvangen of een vernieuwing in uw relatie met God.

Neem deel aan deze Vasten voor het algemene welzijn van uw eigen leven en dat van degenen om u heen, want aan het einde van deze Vasten zult u de beste versie van uzelf zijn!

“Verder, broeders, al wat waar is, al wat eerbaar is, al wat rechtvaardig is, al wat rein is, al wat lieflijk is, al wat welluidend is, als er enige deugd is en als er iets prijzenswaardigs is, bedenk dat.” Filippenzen 4:8

Het komt er aan, dus bereid uzelf voor!