Wat heeft u nodig om innerlijke vrede te vinden?

Gelooft u dat geld, liefdesleven of een reis de mens vrede kunnen brengen?

U kent waarschijnlijk verhalen van mensen die minstens een van de bovengenoemde items zijn gaan zoeken. Maar geen van deze veroveringen waren in staat om de ware te brengen aan degenen die ze in bezit namen.

Permanente vrede
“Vrede is het grootste goed dat u niet kunt kopen, dat u niet kunt aanraken. Zonder twijfel helpt het geld u om geen financiële problemen te hebben. Het is geweldig voor u om van iemand te houden en samen te zijn met iemand die van u houdt. Succes hebben is ook goed, of een carrière die u vervult. Maar dit alles garandeert geen vrede. Als we het over vrede hebben, is het belangrijkste dat we moeten begrijpen dat vrede geen plaats is. Veel mensen reizen bijvoorbeeld naar paradijselijke plaatsen of naar de bergen. Ze gaan daar om te mediteren, zetten wat rustige muziek op. Maar dat is geen vrede. Vrede is een Persoon. Vrede is Jezus. Dus als vrede een Persoon is, dan moet ik die Persoon vinden, de Here Jezus is de Auteur van de Ware Vrede. Daarom is deze vrede alleen te vinden waar Hij regeert.

Het staat in de Bijbel geschreven: ”De HEERE zal Zijn volk kracht geven, de HEERE zal Zijn volk zegenen met vrede.” (Psalm 29:11)

Hoe de echte vrede te vinden?
Misschien heeft u vrede gezocht op de verkeerde plaatsen (in een relatie, in een ervaring) en u ziet nu in dat dit alles u niet heeft vervuld.

Dus als u de ware vrede wilt vinden, dan moet u op zoek gaan naar de Here Jezus!

Hij is de Vredevorst. Er is geen andere manier om vrede te hebben zonder Hem. En als u op zoek bent naar vrede, en u weet niet wat u anders moet doen, wees dan op zondag bij een UKGR Centrum. Het is een geestelijk doel waarin we de Auteur van Vrede zullen zoeken, zodat uw innerlijk veranderd wordt ”.

Neem daarom op 11 oktober deel aan de “Ontmoeting met de Vrede“dienst, die plaats zal vinden in Den Haag, aan de Fruitweg 4 en in alle UKGR Centra in Nederland (klik hier voor adressen)

De UKGR houdt zich aan de regels die door het RIVM werden vastgesteld. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om zich ten alle tijde aan de maatregelen te houden. Dit doen we zowel voor uw eigen bescherming als van de anderen. (Klik hier voor de gewijzigde tijdstippen en meer informatie over de maatregelen in het UKGR Centrum)