WAT IS HET VREDE EVENEMENT? 
Het doel van deze bijeenkomst is om u te tonen hoe u, ondanks alle problemen in het leven, de VREDE kunt bereiken. Ter gelegenheid zal er ook gebeden worden voor de VREDE.

WELK PROBLEEM HEEFT UW VREDE GESTOLEN?

• Schulden    • Ziektes    • Constante ruzies
• Werkeloosheid    • Pijnklachten    • Eenzaamheid
• Depressie    • Verslavingen    • Relatie problemen
• Familie problemen    • Slapeloosheid    • Anders…

U kunt het probleem opschrijven op een papier en het met u meebrengen op 25 Sept. voor gebed.

WAAR BEGINT VREDE?
vrede: 1 toestand van rust 2 toestand van normale verhoudingen tussen staten 3 goede verstandhouding 4 gewetensrust Bron: vandale.nl In een wereld die bekend staat om zijn eindeloze strijden en problemen, vanwege de oorlogen die landen met elkaar voeren, de natuur die vernietigd wordt, de maatschappij die verergerd enz. zijn er veel mensen die hopen, pleiten, bidden en sommigen zelfs “strijden” voor de vrede. Maar de hoofdbron voor vrede wordt door velen genegeerd! En wat is de hoofdbron voor vrede?

Innerlijke vrede! Voordat een persoon vrede van buiten kan hebben, dient hij vrede in zichzelf te hebben. Er zijn veel mensen die veel tijd en geld investeren in andere mensen of instanties, maar zichzelf, hun problemen en behoeftes negeren en dat heeft op den duur schadelijke gevolgen voor zichzelf en voor hun omgeving. Een persoon die meer aan anderen denkt dan aan zichzelf zal niet goed voor hunzelf kunnen zorgen en zich zodoende in veel problemen brengen.

Het gevolg hiervan is dat die persoon niet langer voor anderen kan zorgen, omdat hij niet voor zichzelf zorgde op de eerste plaats. Als u geen vrede in uw binnenste heeft, dan kunt u dat ook niet aan anderen bieden. Immers, hoe kunt u bieden wat u zelf niet bezit?

Dus, ware vrede begint in uw binnenste en is niet te koop met geld of te verdienen door goede daden. Hoe kan een persoon zeggen dat hij vrede heeft als zijn leven vol zit met problemen, tegenslagen, verdriet, pijn en negativiteit? Dat is een valse vrede!

Wat die persoon voelt is geen ware vrede, maar een tijdelijk moment van rust dat heel snel verdwijnt zodra het probleem opduikt. Zolang het probleem niet overwonnen wordt, zal er geen vrede kunnen zijn

DE OPLOSSING
Hoe bereik je hem? Door de problemen te overwinnen die uw vrede stelen. Zoals iemand ooit zei “Als u vrede wilt, bereid u zich dan voor op de strijd, zo niet rust in vrede”.

Vrede is het resultaat van een overwonnen probleem! Wie zijn problemen heeft overwonnen, lacht van harte en is vrij.

WAT IS DE BEDOELING VAN DIT EVENEMENT?
Dit evenement dient om een ieder te tonen wat hij kan doen om vrede te bereiken, door de problemen te overwinnen. Er zijn sommige problemen die een persoon zelf kan overwinnen door hard te werken en moeite te doen. Er zijn echter ook andere problemen die maar niet lijken te eindigen en waar niets tegen lijkt te helpen. Hoe kan men die overwinnen?

 

HET VREDE EVENEMENT
Zondag 25 September om 10u

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor adressen en tijdstippen)

Bekijk hier de getuigenis van Ashley Gajadhar:

Bekijk hier de getuigenis van Rignald Minguel:

Bekijk hier de getuigenis van Freya :