Ware liefde

Screen Shot 2014-08-15 at 14.30.50Op een jonge leeftijd leerde ik mijn huidige man kennen. Hij kwam al enige tijd naar de UKGR en ik begon pas te komen. In het begin zag ik hem alleen als een gewone jongen waar ik een vriendschap mee opbouwde en verder niks. Maar naarmate de tijd voorbij ging, begon hij meer op te vallen.
Wij begonnen elkaar leuker te vinden en wilden elkaar beter leren kennen. In de UKGR hoorde ik over de LiefdesTherapie. Ik begreep dat ik in de LiefdesTherapie de juiste begeleiding zou krijgen, zodat ik zou doen wat juist was om een gezegend liefdesleven te hebben. Ik was heel jong toen ik deel begon te nemen aan de liefdestherapie. Veel mensen zeiden dat ik té jong was, maar ik bleef toch gaan, omdat ik geloofde dat God naar mijn geloof keek en niet naar mijn leeftijd. Omdat wij beiden zo jong waren, geloofden veel mensen niet dat wij een standvastige relatie zouden hebben. We hoorden meer negatieve woorden dan positieve.
Wij kregen negatieve commentaar te horen zoals: “Zij is niet het juiste meisje voor jou.” “Je moet iemand nemen van jouw eigen cultuur.” “Het is hier nog lang geen tijd voor.” “Je bent je tijd aan het verspillen.” “Je hoort niet in naar de LiefdesTherapie te komen” enz. Maar dit alles hield ons niet tegen.
We waren inderdaad jong, maar we wisten heel goed wat we wilden bereiken in de toekomst. In de UKGR heb ik mijn geloof leren gebruiken. Ik nam deel aan de LiefdesTherapie, Campagnes van geloof, vasten enz. Ik heb alles aan God over gegeven en zei dat als Erinel de ware voor mij zou zijn, alles goed zou komen. Het
is toentertijd zelfs een tijd uit geweest tussen ons, maar zelfs dat kon mij niet doen opgeven. Ik bleef geloven dat God mijn geloof zou eren.
Screen Shot 2014-08-15 at 14.31.50Erinel: Toen ik gevoelens voor Shamy kreeg was ik heel jong. Maar omdat ik bewust was van het feit dat ik hier begeleiding bij nodig had, ging ik ook naar de LiefdesTherapie om te leren hoe ik diende handelen.
Ondanks het feit dat niet iedereen het hier mee eens was, ging ik toch en leerde daar heel veel. Ik zag om mij hoe de verkeerde begeleiding en eigen beslissingen, verkeerde resultaten voortbrachten en wilde absoluut niet dat het met mij zou gebeuren.
Mijn vrouw, die toentertijd nog mijn vriendin was, en ik begonnen samen voor elkaar te strijden.
Dit was niet altijd rozengeur en manenschijn, maar alles wat we meemaakten was zeker de moeite waard, omdat het ons heeft gebracht tot waar we vandaag de dag zijn.
Ik leerde mijn geloof gebruiken, problemen overwinnen, nam deel aan Campagnes van Geloof en wist ook dat als zij de juiste persoon voor mij was, alles goed zou komen tussen ons.
Vandaag de dag ben ik gelukkig getrouwd met het meisje dat ik ontmoette toen ik 11jaar was. Mijn vrouw en ik zijn het bewijs dat de ware liefde nog bestaat.

 

 

Erinel en Shamy Do Rosario