Niemand is vrijgesteld van problemen, en het aantal problemen waar wij gedurende ons leven doorheen gaan is ontelbaar. Maar dit hoeft ons niet te ontmoedigen, in feite is één van de strategieën die onze moeilijkheden in overwinningen veranderen het volgen van een Gebedsketting. Het heeft gewerkt voor mensen wiens levensveranderingen op deze site staan en het kan ook zeker voor u werken, maar de vraag is; bent u klaar voor de uitdaging?

WAT IS EEN GEBEDSKETTING PRECIES?
Een Gebedsketting is een serie van 7 wekelijkse gebeden die gedaan worden zonder onderbreking. Het doel is om een positieve verandering te ontvangen door het gebruik van het intelligente geloof. Zij het genezing, een financiële doorbraak of een geestelijke bevrijding. Een Gebedsketting zal u helpen om uw geloof en uw vastberadenheid te ontwikkelen om uw problemen te overwinnen.

DE SLEUTEL TOT HET SUCCES VAN EEN GEBEDSKETTING IS…
Volharding! Alleen als wij volharden, zullen wij resultaten zien. Wanneer u de Ketting begint, dan begint u een oorlog tegen de bron van uw problemen; negatieve krachten zullen proberen om u te verhinderen, maar WAT ER OOK GEBEURT, BREEK UW GEBEDSKETTING NIET. Doe het met geheel uw kracht. Het beginnen van de gebedsketting is één ding, het afmaken is het moeilijkste, vandaar het belang van volharding. En waar de volharding is, daar is ook de overwinning.

U BENT NIET ALLEEN
Als u twijfels heeft, zich verdrukt voelt of uw geloof verzwakt is, aarzel dan niet om hulp te vragen. U hoeft niet verlegen te zijn. Één advies kan van onschatbare waarde zijn. Het kan u zelfs meer helpen dan een gebed. Daarom zijn er pastors en helpers die u zullen begeleiden bij elke stap van uw gebedsketting.

NU LIGT HET AAN U!
Gebruik uw geloof. Toon God een bewijs van uw geloof door standvastig te zijn in uw Gebedsketting en u zult met uw eigen ogen zien hoeveel Hij voor u zal doen. Sta niet langer toe om uw problemen als iets normaals te beschouwen en begin deze week nog uw Gebedsketting bij het dichtstbijzijnde UKGR Hulpcentrum bij u in de buurt! 

U kunt ook bellen voor meer informatie naar: 070 – 388 84 42