Wat zit er in uw hart?

Zonder twee keer na te denken zouden de meeste christenen “God” zeggen. Maar is dit echt zo? Helaas worden velen misleid door hun eigen hart en geloven zij dat Hij de eerste in uw leven is, maar in werkelijkheid is dit verre van waar.

Als we tijd nemen om ons leven te analyseren, kunnen we identificeren wat onze prioriteiten zijn geweest. Misschien kunt u een uur lang met een geliefde aan de telefoon praten, maar u kunt niet eens 10 minuten met God praten omdat uw woorden opraken. Dit is een teken dat Hij uw prioriteit niet is.

Als we niet opletten, kan iets anders de eerste plek in ons hart hebben: een voetbalclub, beroemde mensen, geld, familie leden en de lijst gaat maar door. Er zijn mensen die zelfs hun baan opzeggen om dichterbij hun geliefde te wonen, maar wanneer het op God neerkomt wordt er niet hetzelfde voor Hem gedaan. U weet wanneer iets de eerste plek in uw leven heeft, wanneer u niet meer bang bent om anderen te verliezen door die persoon te helpen.

Als we geen prioriteit geven aan God, kunnen we niet klagen dat ons leven niet vooruitgaat; omdat Hij ons geen prioriteit kan geven als Hij niet de eerste in ons leven is. Het is aan ons. De Heilige Geest speelt voor niemand de tweede viool, Hij is de eerste of Hij zal er helemaal niet zijn. De dag dat u Hem op de eerste plaats zet, zult u vervuld worden met Zijn aanwezigheid en als gevolg daarvan zullen alle andere gebieden van uw leven gezegend worden.

Analyseer uw leven en neem as zondag 24 oktober deel aan de zondagdienst en zet uw prioriteiten recht, zodat de Heilige Geest over uw leven kan komen.

Zondag om 10u in Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)