Water van de grootste wonderen

Aanstaande zondag zult u, in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum, een druppel van het “Water van de Grootste Wonderen” ontvangen in uw flesje water. Wij geloven dat er vanaf dat moment grote wonderen zullen gebeuren.

Het water is afkomstig uit de put, die zich bevindt naast de Tempel van Salomo in Brazilië.

De Here Jezus zei:

Gelooft Mij, dat Ik in de Vader ben en de Vader in Mij is: of anders, gelooft om de werken zelf.’ (Johannes 14:11)

Met andere woorden, de werken die de Here Jezus deed, getuigden van wie Hij was en Wie met Hem was. Vandaag de dag gebeuren dezelfde wonderen als toen, nog steeds.

Hij zei:

Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u, wie in Mij gelooft, de werken, die Ik doe, zal hij ook doen, en grotere nog dan deze, want Ik ga tot de Vader” (Johannes 14:12)

Wij geloven nog steeds in wonderen. Ondanks onze beperkingen en limieten, omdat we mensen zijn, onderhevig aan fouten en twijfels, hebben we ervoor gekozen om te geloven in het Woord van God en ons te baseren op hetgeen geschreven staat. Dus als we waarlijk in de Here Jezus geloven, zullen we de werken doen die Hij deed en zelfs grotere.

Aanstaande zondag, 22 januari, om 10u zult u een druppel ontvangen van het “Water van de Grootste Wonderen”. Als u in dit voorstel gelooft en het wonder/de wonderen van God wilt ontvangen in uw leven, mis deze gelegenheid dan niet!

Water van de grootste wonderen
Zondag 22 januari om 10u

In Den Haag en in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)