Week van het staat geschreven

Voor elk slecht nieuws is er een Woord van God dat toont dat de situatie anders kan zijn, maar dit hangt echter allemaal van de luisteraar af. Als iemand zich vastklampt aan het goddelijke Woord, begint de persoon het perspectief van de Almachtige te leven. Aan de andere kant, als de persoon naar de slechte woorden luistert, zal het hem/haar verteren. Door het Woord schiep God de hemel en de aarde. Het Woord van God is Geest. En daarom heeft het leven!

De drie keren dat de duivel de Here Jezus in de woestijn verleidde, werd hij verslagen met de kracht van “er staat geschreven”, die Jezus gebruikte om het kwaad te confronteren. En dit zullen wij ook doen in “De week van het staat geschreven”

Er zijn veel woorden die de realiteit, het geloof en de verlangens van de mensen confronteren. Maar het Woord van God heeft beloften die vervuld moeten worden in de levens van degenen die geloven, niet omdat ze het verdienen, maar omdat God niet faalt in de vervulling van Zijn Woord. Hij liegt niet!

En het is in deze geest dat we “De week van het staat geschreven” zullen beginnen. Breng de papieren met u mee die u confronteren, die getuigen van de aanwezigheid van het kwaad in uw leven, en wij zullen ze confronteren met het Woord van God (en breng, indien mogelijk, uw Bijbel mee).

Aanstaande zondag 7 juli t/m 14 juli in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum.

 

De week van het staat geschreven
Zondag 7 juli t/m 14 juli

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)