Zegen voor de zonen en dochters

Kinderen opvoeden is tegenwoordig een complexe en uitdagende taak. Welnu, het is niet voldoende dat het kind goed onderwijs krijgt en een kwaliteit van leven heeft wanneer hij ouder is. Hoewel het belangrijke punten zijn, redden ze het kind niet van de slechte wegen.

Het is dus essentieel dat ouders hun kinderen aan God presenteren. Want alleen de zegen van de Allerhoogste bevordert ware innerlijke vervulling in een persoon.

Kinderen kunnen een grote vreugde zijn, maar ook een groot verdriet. Als u een zoon of een dochter heeft die het goed doet, top, geweldig. Maar weet dat ‘het goed doen’ niet alleen gaat over een goed gedrag hebben, goede cijfers halen op school of een verantwoordelijk leven leiden. ‘Goed doen’ heeft ook betrekking tot het geestelijke leven. Zijn uw kinderen al gered? Omdat veel kinderen onverschillig staan ​​tegenover alles wat God toebehoort.

Misschien heeft u (oudere) kinderen die uren kunnen praten over zaken van deze wereld (wat er bijvoorbeeld op internet gebeurt), maar helemaal niet over God praten. Dit is een waarschuwingsteken voor ouders.

Vaak kunnen ze verwikkeld raken in slechte vriendschappen en mensen die hen verder van de Heilige Geest af zullen leiden.

Mis deze kans dus niet. Net zoals Maria en Jozef de Here Jezus naar de Tempel brachten om te worden ingewijd (Lucas 2), zullen grootouders en ouders in de UKGR hun zonen en dochters kunnen meenemen naar deze speciale bijeenkomst. We zullen namelijk op Zondag 27 september een speciaal gebed voor hun opzeggen en hun bescherming vaststellen.

In verband met de versoepeling van de maatregelen, zullen er meer mensen de diensten in de kerken kunnen bijwonen. Zodoende is er besloten dat vanaf heden de live online uitzending op Facebook, YouTube, ukgr.nl en radiopositief.nl voortaan alleen op woensdag 19:30u en zondag 10u gehouden zullen worden.

De UKGR houdt zich aan de regels die door het RIVM werden vastgesteld. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om zich ten alle tijde aan de maatregelen te houden. Dit doen we zowel voor uw eigen bescherming als van de anderen.