Zondag van de Heilige Geest

”Want God heeft ons niet gegeven een geest van lafhartigheid, maar van kracht, van liefde en van bezonnenheid” (2 Timoteüs 1:7).

Waarom zijn er zoveel mensen die vechten voor de oplossing van hun problemen, maar telkens opgeven, omdat het te moeilijk voor hun wordt?
Waarom zijn er mensen die niet eens kracht hebben om iets te doen in hun leven en alleen maar verdrietig zijn of over hun problemen klagen?
Waarom zijn er mensen die wel weten wat ze moeten doen, maar hun emoties zijn sterker dan hun verstand?
Waarom zijn er mensen die hun wrok, haat, irritatie of agressie niet kunnen loslaten?
En waarom zijn er mensen die “alles” al hebben, maar toch ontbreekt er iets in hun leven?

Omdat zij de Geest van God, die een einde aan deze situatie maakt, nog niet hebben ontvangen!

Misschien herkent u zichzelf in één van de bovengenoemde vragen. Weet dan dat de Heilige Geest de oplossing voor uw leven is. Als Gods Geest uw binnenste vervult, dan zult u compleet zijn. Compleet om uw verleden, heden en uw toekomst te vormen naar uw wil.

Ter gelegenheid zullen wij ook voor het water bidden. Dit water kunt u daarna gebruiken voor alle gebieden in het leven, met het geloof dat de Geest van God u zal begeleiden en inzicht zal geven, zodat u de dagelijkse strijden kunt confronteren en overwinnen. Vergeet uw flesje water niet, wij zullen het water aan God presenteren en het zegenen.

Mis deze zondag niet, het kan uw leven transformeren!

Zondag van de Heilige Geest
Zondag om 10u

In Den Haag en in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)