Zondag van de Sterke Arm van de Here

Heeft u ooit het gevoel gehad, dat u geen opties meer heeft om een ​​probleem op te lossen? Misschien heeft u geprobeerd met een vriend te praten, uw routine te veranderd of talloze telefoontjes gepleegd; maar inmiddels hebben al deze middelen hun limiet bereikt en kunnen ze niets meer voor u betekenen.

Als u een uitweg voor uw problemen probeert te vinden en die niet vindt, kan dat ertoe leiden dat u zich gefrustreerd voelt en niet meer weet wat te moet doen.

Het Woord van God zegt:

“…door uw sterke arm hebt Gij uw vijanden verstrooid.” (Psalmen 89:11)

Misschien zijn er vele mensen geweest die hun armen hebben uitgestrekt om u te helpen, in de hoop een probleem op te lossen en u accepteerde het.

Stelt u zich nu eens voor, dat God Zijn Arm uitstrekt om u te helpen. Hoeveel problemen zult u kunnen oplossen met Zijn hulp?

Wij nodigen u uit om aanstaande zondag uw problemen in gebed aan God voor te presenteren. Misschien heeft u, uw limiet bereikt, maar God niet.

Hij kan en zal doen wat u het minst verwacht, u dient simpelweg te geloven dat Zijn Arm krachtiger is, dan enige andere arm die u tot nu toe heeft geholpen.

Zondag van de Sterke Arm van de Here
Zondag 4 december om 10u

In Den Haag en in alle UKGR HulpCentra
(Klik hier voor adressen en tijdstippen)