Zondag van de Vergeving

Vergeven en vergeving schenken, is essentieel om een ​​leven van vrede en harmonie te bereiken. Maar voor veel mensen is het vergeven van degenen die hun pijn hebben gedaan iets onaangenaams. Ze denken dat dit hetzelfde is, als de anderen zuiveren van hun schuld.

Maar de waarheid is, dat als we vergeven, dit niet alleen goed is voor degenen die ons pijn hebben gedaan, maar vooral voor onszelf.

Daarom zal er op zondag 21 april “De Dag van de Vergeving” plaatsvinden in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum.

Veel gezondheidsproblemen ontstaan als gevolg van pijn(en) en ook door emotionele problemen. De medicijnen behandelen het lichaam, maar wie behandeld het hart, uw ziel?

Wanneer een persoon genezen wordt in de ziel, wordt hij/zij vaak ook genezen in het lichaam. Dat is de reden waarom de Here Jezus, toen Hij de zieken genas, in sommige gevallen eerst de persoon vergaf. Hij zei: “uw zonden zijn vergeven” en pas daarna voerde Hij de genezing uit. Dus Hij genas de persoon van de ziekte in de ziel, veroorzaakt door de zonde, wraak en/of haat en daarna volgde de lichamelijk genezing.

U, die Gods vergeving wenst te ontvangen, reinig uzelf van de pijn, door degenen te vergeven die deze pijn hebben veroorzaakt of door zelf om vergeving te vragen, ook al is dat het moeilijkste in uw leven. U die misschien wordt gebombardeerd door schuldgevoelens, vanwege iets wat u heeft gedaan en uzelf tot vandaag niet heeft kunnen vergeven, bent aanstaande zondag ook van harte welkom om deel te nenen aan deze speciale dienst. Het de gelegenheid om uw band met God te herstellen en met een schone lei te beginnen.

Leer aanstaande zondag meer over dit onderwerp.

Zondag van de vergeving
In Den Haag aan de Fruitweg 4

In alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)