Zondag van het Einde van de Leegte

Bent u een succesvol persoon, maar voelt u zich desondanks dit succes leeg van binnen? Heeft u een liefdevol gezin, maar voelt u zich alsnog alleen? Voelt u zich eenzaam, omdat uw relatie is stukgelopen of vanwege het verlies van een dierbare? Stapelen de schulden zich maar op en lijkt het alsof alles tegenzit? Lijkt het alsof uw bestaan zinloos is en heeft u geen hoop meer voor de toekomst?

Helaas zijn er velen in deze wereld die kampen met een bepaalde leegte in hun leven. Wat zij echter niet weten, is dat deze leegte niet opgevuld kan worden met iets fysieks of materieels. Het bewijs hiervan, is dat er genoeg mensen zijn die niets tekort komen, maar zich alsnog leeg voelen. En de Enige die in staat is om deze leegte te vervullen, is de Here Jezus.

De Here Jezus liet Zijn graf leeg achter, zodat ons leven gevuld kan worden met Zijn Aanwezigheid.
Het is zoals geschreven staat: “Zij nu vonden de steen afgewenteld van het graf. En toen ze naar binnen gegaan waren, vonden zij het lichaam van de Heere Jezus niet.” (Lukas 24:2-3)

Tot op de dag van vandaag staat dit graf er, echter leeg. Dit graf is een getuige dat Hij leeft! Daarom dat een ieder die in Hem gelooft, nooit meer leeg zal zijn! Mis dus aanstaande zondag deze speciale bijeenkomst niet en neem samen met ons deel.

Zondag van het Einde van de Leegte
Zondag 24 April om 10u

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor de adressen)