Zondag van kom tot Mij

Er zijn dagen waarop wij aan de verkeerde kant van het bed wakker worden. Een dag als deze kunt u zich vast nog wel herinneren. Het regent en de wolken zijn grijs en niets lijkt goed te gaan. U wil gewoon dat die dag eindigt, zodat een nieuwe kan beginnen.

Gelukkig gaan die dagen voorbij. Voor sommigen is dat echter niet het geval en dit is hun dagelijkse realiteit…

Het is alsof er een last op hun schouders ligt en grijze wolken hen volgen waar ze ook maar naar toe gaan. Hun leven is een cyclus van verdriet, slecht nieuws en onderdrukking.

Als u dit leest en u identificeert met deze situatie, weet dan dat er Iemand is die op u wacht om naar Hem toe te komen. Hij wil uw lasten wegnemen en elke negatieve last die op uw schouders rust verlichten.

Dit waren Zijn eigen woorden:

Kom naar Mij toe, allen die vermoeid en belast zijn, en Ik zal u rust geven.’ (Mattheüs 11:28)

Als de ziel moe is, wordt het zelfs moeilijk om te rusten, omdat het lichaam moeite zal hebben om uit te schakelen. Vergeet niet dat lichaam, ziel en geest allemaal met elkaar verbonden zijn.

Er is een bijeenkomst voor degenen die zich zo voelen en geestelijke steun willen vinden om deze vermoeidheid in de ziel te bestrijden.

Aanstaande zondag om 10u in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum zullen we de “Zondag van kom tot Mij” houden. Ter gelegenheid zullen we ook deelnemen aan de Heilig Avondmaal. Tijdens de dienst zal u leren hoe deze vermoeide en belaste leven te veranderen naar een leven vol vrede en rust.

Zondag van Kom tot Mij
Zondag 17 maart om 10u

En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)