Zondag van opstand met het Heilig Avondmaal

Bent u in opstand tegen een bepaalde situatie in uw leven? Weet dan, dat u niet de enige bent.

Ook God is in opstand, vanwege het feit dat velen die Hem aanroepen, Zijn Geest nog niet in hun binnenste hebben.

Gedurende de afgelopen 3 weken hebben velen al besloten om deel te nemen aan de Campagne van de Opstand op Berg Sinaï.

Dagelijks wordt er gebeden voor de gebedsvragen van degenen die in opstand zijn en aan het offeren zijn voor een transformatie van leven.

Aanstaande zondag, 10 december, zal de grote dag zijn van de Campagne en er zal ook een grote aanroeping plaatsvinden. Wij zullen allen in één geloof vaststellen dat God Zijn Geest zal uitstorten over degenen die Hem nog niet hebben ontvangen, en degenen die Zijn Geest al hebben ontvangen, zullen de zegens in bezit nemen waarvoor zij aan het offeren zijn.

Wij zullen op deze speciale zondag ook deelnemen aan het Heilig Avondmaal.

Het Heilig Avondmaal is een bijzondere ceremonie, die door de Here Jezus werd gecreëerd, zodat we ons verbond met Hem gedenken en het geloof vasthouden van Zijn terugkomst.

Zoals de apostel Paulus opmerkte:

“Want zelf heb ik bij overlevering van de Here ontvangen, wat ik u weder overgegeven heb, dat de Here Jezus in de nacht, waarin Hij werd overgeleverd, een brood nam, de dankzegging uitsprak, het brak en zeide: Dit is mijn lichaam voor u, doet dit tot mijn gedachtenis. Evenzo ook de beker, nadat de maaltijd afgelopen was, en Hij zeide: Deze beker is het nieuwe verbond in mijn bloed, doet dit, zo dikwijls gij die drinkt, tot mijn gedachtenis. Want zo dikwijls gij dit brood eet en de beker drinkt, verkondigt gij de dood des Heren, totdat Hij komt.” (1 Korintiërs 11:23-26).

Als u ver verwijderd bent van de aanwezigheid van God, is dit uw gelegenheid om dichter bij Hem te komen, door Hem met oprechtheid te vertellen wat er in u omgaat en vervolgens een verbintenis met Hem aan te gaan.

Zondag van opstand met het Heilig Avondmaal
Zondag om 10u

In Den Haag aan Fruitweg 4
En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)