De 3 Zondagen van het Onmogelijke

Wat zou u nog kunnen doen als u alles heeft gedaan wat u kunt? U heeft elke optie geprobeerd, u heeft uw brein gekraakt, u heeft elke legale route genomen en bent zelfs naar het uiteinde van de aarde geweest om uw onmogelijke probleem proberen op te lossen. Wat nu?

Wij mensen kunnen veel dingen doen, maar er zijn situaties en problemen waar wij simpelweg geen controle over hebben. Wanneer wij als mens onze grens bereiken, is het tijd om Iemand die het wel kan oplossen de leiding te laten nemen. Ons deel is om alles te doen, wat menselijk gesproken mogelijk is om te doen. Wanneer wij ons deel gedaan hebben dan zal God het deel doen dat voor ons onmogelijk is. Maar het is noodzakelijk dat we geloven en vertrouwen dat wanneer we het in de Handen van God laten, dat Hij niet zal falen. Want dit doet hij NOOIT!

Een gebroken huwelijk, een familielid dat verslaafd is, constante ziektes, kortom u heeft bijna alles al verloren. Dit zijn grote situaties die alleen opgelost kunnen worden door een Goddelijk Wonder!

In een ieder van ons bestaat er een kracht die in staat is buitengewone dingen tot stand te brengen, namelijk: HET GELOOF! Het bovennatuurlijke voor ons is natuurlijk voor God. De grenzen die wij hebben, bestaan niet voor Hem. Daarom dienen we ons geloof te gebruiken om met geestelijke ogen naar de situatie te kijken, op manier die weten we dat de wonderen en het onmogelijke plaats zullen vinden.

Het Woord van God zegt:

“…Als u een geloof had als een mosterdzaad, u zou tegen deze berg zeggen: Verplaats u van hier naar daar! En hij zou gaan, en niets zou voor u onmogelijk zijn.” Mattheüs 17:20)

Het maakt niet uit hoe klein uw geloof lijkt, zolang u het heeft is het voldoende om het verhaal van uw leven te veranderen. Daarom zullen we de komende 3 zondagen “de 3 Zondagen van het onmogelijke” houden.

Als u op dit moment voor een onmogelijke situatie staat, neem dan deel aan de diensten op deze 3 speciale zondagen, die plaats zullen vinden op 13, 20 en 27 september.

Aarzel niet en neem deel aan diensten. Uw probleem kan worden opgelost, gelooft u hierin? Dan heeft u de eerste stap al gezet.

In verband met de versoepeling van de maatregelen, die van kracht zullen gaan vanaf woensdag 1 juli, zullen er meer mensen de diensten in de kerken kunnen bijwonen. Zodoende is er besloten dat vanaf heden de live online uitzending op Facebook, YouTube, ukgr.nl en radiopositief.nl voortaan alleen op woensdag 19:30u en zondag 10u gehouden zullen worden.

De UKGR houdt zich aan de regels die door het RIVM werden vastgesteld. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om zich ten alle tijde aan de maatregelen te houden. Dit doen we zowel voor uw eigen bescherming als van de anderen.

 

Facebook (Klik hier)
UKGR.NL (Klik hier)
Youtube (Klik hier)