Zondag van de Redding van de Familie

Onze familie leeft onder constante aanvallen van het kwaad, zoals verslavingen, verraad, vijandschappen, ziektes en nog meer andere kwaden.

Daarom, kunnen wij niet wachten tot het ergste gebeuren zal, we dienen onze familie te beschermen doormiddel van het geloof. Geef uw geliefden en vrienden, die als familie voor u zijn, niet op.

Gericht hierop zullen wij op zondag 18 juli de Zondag van de Redding van de Familie houden.

Nadat Jakob met God streed, wilde hij dat zijn familie hetzelfde ontvangen zou als dat hij ontving. Zo is het met een ieder die God hebben leren kennen: ze willen dat degene die Hem nog niet kennen, Hem zullen leren kennen. Oftewel, we willen voor de anderen wat wij voor onszelf willen.

We zijn ons aan het voorbereiden en aan het bidden dat God de harten van onze familieleden en die van de andere aanraakt.

Limiteer uzelf niet tot het uitnodigen van slechts uw eigen bloed, uw eigen familie, want, in Spreuken staat het volgende geschreven: “…soms is er een echte vriend die meer toegewijd is dan een broer.” (Spreuken 18:24). Deze vriend is een familielid van iemand anders en, zo, gebruikt God u om de familie van een ander persoon te redden.

Het is de moeite waard om ons familielid, als hij en/of zij u al een keer heeft afgewezen, nog een keer uit te nodigen.

Mis deze kans dus niet. God zal u op het juiste moment de juiste woorden geven om tot uw familie te spreken.

Nodig familieleden uit om gezegend te worden en Gods bescherming te ontvangen.

U mag ook een kledingstuk met u brengen dat de persoon vertegenwoordigt.

De Zondag van de Redding van de Familie
Zondag 18 juli in Den Haag – Fruitweg 4

En in alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor adressen en tijdstippen)