Zondag van Vrede

Iedereen verlangt naar vrede. De mens is hier constant naar opzoek. Velen zoeken onvermoeid naar een manier om de innerlijke leegte te kunnen vullen. Echter, de ontelbare manieren die velen zoeken lossen helaas de problemen niet voor goed op.

Wat heeft u gedaan of gegeven om de vrede te hebben waar u zolang naar verlangt?

Velen werden weleens gekweld. Ze werden in doodsangst geconfronteerd met een onverklaarbare leegte, verdriet en wanhoop. Maar nu hebben ze, de rust waar ze naar zochten, gevonden in God. Hij is de Enige die eeuwige vrede kan geven; op zo een manier dat u er niet eens meer naar hoeft te zoeken.

“Vrede laat Ik u, mijn vrede geef Ik u; niet gelijk de wereld die geeft, geef Ik hem u. Uw hart worde niet ontroerd of versaagd.” (Johannes 14:27)

Was uw zoektocht eindeloos en vruchteloos? Zoek dan niet verder, omdat u de eeuwige vrede slechts in Jezus zult vinden. U bent van harte welkom om deze vrede te ontmoeten tijdens de Zondag van Vrede op zondag 27 juni in alle UKGR Centra in Nederland.

Indien mogelijk, kom dan gekleed in een wit kledingstuk. Deze kleur symboliseert vrede.

Als u deze vreugde van het kennen van vrede al heeft, neem dan iemand mee, zodat ook hij en/of zij dit kan ervaren.

Deel dit nieuws met een ieder waarvan u weet dat ze ernaar verlangen.

De online live uitzendingen op Facebook, YouTube, ukgr.nl en radiopositief.nl worden gehouden op woensdag 19:30u en zondag 10u.

De UKGR houdt zich aan de regels die door het RIVM werden vastgesteld. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om zich ten alle tijde aan de maatregelen te houden. Dit doen we zowel voor uw eigen bescherming als van de anderen.

In alle UKGR Centra
(Klik hier voor de adressen)