Heeft u deelgenomen aan de vasten van Daniël en nog steeds niet de Heilige Geest ontvangen? 

Wees niet ontmoedigd en begrijp: uw offer zal niet tevergeefs zijn!

 

Van 11 tot 31 maart verenigde het UKGR Hulpcentrum wereldwijd zich in het geloof van de “Vasten van Daniël”. De Vasten van Daniël was bedoeld voor degenen die meer intimiteit met God willen hebben, door het belangrijkste en meest waardevolle bezit te ontvangen dat mensen kunnen bezitten: de Heilige Geest.

Velen van degenen die tot het einde toe trouw bleven aan hun doel, bereikten het verwachte resultaat, dat wil zeggen dat zij kinderen van de Allerhoogste werden door de doop met Zijn Geest. Maar er zijn ook mensen die hun doel intens hebben geleefd en de beloofde Aanwezigheid nog niet hebben ontvangen. Als dit bij u het geval is, hoeft u zich geen zorgen te maken en niet ontmoedigd te raken; uw offer zal niet tevergeefs zijn!

De Heilige Geest wil veel meer in u wonen dan u Hem wilt. Laat u daarom niet meeslepen door twijfels of gevoelens die door de duivel worden opgeworpen om u ervan te overtuigen het op te geven en terug te kijken. Verdrietig zijn of God in twijfel trekken zal uw geestelijke toestand niet oplossen, maar uw deel blijven doen wel!

Er zijn geen regels of een juiste periode om de Geest van de Allerhoogste te ontvangen. God is niet beperkt tot dagen, weken of maanden, want “bij de Heer is één dag als duizend jaar, en duizend jaar als één dag. De Heer is niet traag in het vervullen van zijn belofte, zoals sommige mensen denken” (2 Petrus 3:8-9). Blijf daarom geloven en gehoorzamen, en u zult Zijn beloofde Aanwezigheid bereiken!

De Heilige Geest is Gods belofte aan iedereen die zichzelf werkelijk geeft. Maak uzelf leeg van uzelf, van zonden, van slechte gevoelens, zoals pijn, twijfel, angst en slechte gedachten. Als u uzelf ontledigt en God op de eerste plaats zet, dan zal de Heilige Geest over u komen, omdat het de belofte van de Vader is. Veel mensen raken gehecht aan details die niet belangrijk zijn en laten terzijde wat belangrijk is.

Bovendien kan de Vasten van Daniël op elk moment worden gedaan door degenen die het belang van de Heilige Geest begrijpen en naar Hem verlangen in hun leven. Dus mocht u niet hebben deelgenomen en wilt u wel meedoen, of wilt u uw zoektocht versterken, wacht dan niet langer! 

Klik hier en ontdek wat het is en hoe u de Vasten van Daniël kunt doen!