Terug naar het Paradijs

In de maand november zullen we in alle vestigen van het UKGR HulpCentrum een speciaal voorstel van geloof hebben genaamd: “De Maand van de Terugkeer naar het Paradijs”.

We hebben de mogelijkheid om terug te keren naar het Paradijs als we onze intelligentie gebruiken en het Woord van God bestuderen; hierdoor begrijpen we dat de Here Jezus de tweede “Adam” was en is.

Wat betekent dat? De eerste Adam, zoals we allemaal weten, faalde samen met zijn vrouw en op dat moment ontstond er een verschrikkelijk pad voor de mensheid. Maar de Here Jezus kwam op aarde om degenen die terug willen gaan naar het Paradijs (het juiste pad), die kans te geven. De Here Jezus is de enige weg die naar de Behoudenis leidt en ons brengt naar het Koninkrijk der Hemelen.

Als we God op de eerste plaats zetten, kunnen we van Hem een ​​persoonlijk paradijs ontvangen. Het is alsof we hier op aarde leven in een klein stukje van de hemel.

Dus als u het pad wilt bewandelen dat u zal terugbrengen naar het Paradijs, begin God dan te gehoorzamen en zet Hem op de eerste plaats in uw leven.

Velen zeggen dat de wereld verloren is en dat er geen hoop meer is. Door de ongehoorzaamheid van de mens in de Hof van Eden keerde hij zich van God af. Maar door God te gehoorzamen kunnen wij wel terugkeren naar het paradijs. En dit werd mogelijk gemaakt door de Here Jezus, Hij is het enige pad is dat ons daarnaartoe leidt.

In de Hof van Eden onderhield de mens slechts wat God al had gemaakt. Vandaag de dag is de natuur echter in oorlog met de mens. In de Hof was het God zelf die voor alles zorgde en God wilt dit opnieuw doen in het leven van degenen die ervoor kiezen Hem te gehoorzamen.

Op zondag 12 november zullen we “De Zondag van de Geest van Heerschappij” hebben, want God gaf de mens de macht om te heersen over de lucht, de aarde en de zee. Ter gelegenheid zullen we ook deel nemen aan het Heilig Avondmaal. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier.

En op zondag 19 november zullen we “De Zondag van de Ogen” hebben.

Mis deze speciale zondagen niet.

Terug naar het Paradijs met het Heilig Avondmaal
Zondag om 10u

In Den Haag aan Fruitweg 4
En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)