De Liefdestherapie

De Liefdestherapie houdt wekelijks een bijeenkomst die gericht is op het succes in het liefdesleven.
De sprekers adviseren en geven tips over hoe u zich kunt gedragen in uw relatie, of terwijl u wacht om uw geliefde te vinden.
Het doel is om u te helpen succesvol te worden in dit gebied van het leven.

Kan ik iemand met mij meebrengen?
Ja. U bent vrij om iedereen die wil investeren in zijn/haar liefdesleven met u mee te brengen, uw partner en zelfs vrienden die door moeilijke momenten in hun relatie gaan of simpelweg willen leren over dit belangrijke gebied in het leven.

Is iedereen welkom? Is er een bepaalde verbintenis nodig?
Iedereen kan deelnemen: getrouwden, vrijgezellen en zelfs degenen die alleen willen kijken en observeren, zonder zich ergens bij aan te sluiten. De School van Liefde is open voor een ieder die wil leren over de intelligente liefde.

Wat is het onderwerp?
De alleenstaanden leren hoe een goede relatie te kiezen en ontwikkelen, of hoe zij excellente partners kunnen zijn. De getrouwden leren hoe de geschillen op te lossen en de vervulling in de relatie te bereiken. En zoals mensen niet altijd in staat zijn om te identificeren wat er ontbreekt zodat hun liefdesleven werkelijk geslaagd kan zijn, leert de School van Liefde wat een koppel dient te doen om gelukkig en vervuld te zijn.

Neem een stap in de richting van het geluk in het liefdesleven en neem ook deel aan de bijeenkomst van de Liefdestherapie

Elke Donderdag om 19:30u
Fruitweg 4, Den Haag

Boschdijk 258, Eindhoven

Borneostraat 40, Amsterdam Oost

Jan Evertsenstraat 16H, Amsterdam West

Diergaardesingel 70 (Portugeestalig), Rotterdam

Westersingel 42, Rotterdam

              

Verwante artikelen

2023-05-18T09:47:56+02:00
Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te bekijken, stemt u in met het gebruik ervan. Accepteren