Wat laat de Onthuller van de Ziel aan u zien?

We zijn begonnen met een nieuw thema in de LiefdesTherapie: De Onthuller van de Ziel.

In de komende weken zullen we tijdens de liefdestherapie de problemen behandelen die zich bevinden in de “dode hoek”. Oftewel, handelingen en gewoontes waarvan u niet doorheeft dat ze schadelijk zijn voor uw liefdesleven.

Het is onmogelijk om een probleem op te lossen dat u niet ziet. Vroeger of later zult u eronder lijden en de oorzaak ervan niet begrijpen.

Daarbovenop zult u ook verkeerde beslissingen nemen die de situatie alleen maar zal verergeren en die ook invloed zal hebben op uw dierbaren.

Er bestaat zelfs voor de getrouwden het risico dat hun huwelijk er zwaar onder zal lijden. Wat betreft de vrijgezellen, blokkeren deze “dode hoeken” hun om gelukkig te zijn met zichzelf en om zichzelf capabel te zien om een gelukkige relatie te hebben.

Wij hebben de illusie dat wij onszelf door en door kennen, maar de waarheid is dat deze zelfkennis slechts gedeeltelijk is. Daarom dienen we de hulp van God te zoeken, Die de Onthuller is van de Ziel. Hij, die het menselijke verstand en hart doorgrond, zal ons tonen wie wij werkelijk zijn.

Door de Onthuller van de Ziel te betrekken in uw dagelijkse leven, zal u niet alleen uzelf kunnen helpen, maar ook uw partner.

Leer meer over dit onderwerp tijdens de LiefdesTherapie.

Elke donderdagavond om 19:30u, in één van onze onderstaande vestigingen.

 

De LiefdesTherapie
Elke donderdag om 19:30u
In Den Haag aan de Fruitweg 4

En ook in:
Almere – Metropolestraat 25
Amsterdam Oost – Borneostraat 40
Amsterdam West – Jan Evertsenstraat 16H
Boschdijk 258 – Eindhoven
Rotterdam – Diergaardesingel 70 (Portugeestalig)
Rotterdam – Westersingel 42

Verwante artikelen

Load More Posts
2024-03-01T15:55:41+02:00
Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te bekijken, stemt u in met het gebruik ervan. Accepteren