Ik geloofde niet meer in de liefde

IK GELOOFDE NIET MEER IN DE LIEFDE!
Sinds ik klein was hoorde ik stemmen en kreeg ik last van hele slechte gedachten. Slapen was daardoor heel moeilijk voor mij, het werd zo erg dat ik niet alleen durfde te slapen en op den duur werd ik heel erg somber. Ik zocht de oplossing voor dit probleem bij de dokter en toen dit niet leek te helpen zocht ik hulp bij spiritisten. Na dat jarenlang gedaan te hebben merkte ik dat de problemen
juist verergerden.

Ik voelde me hulpeloos en heel eenzaam, ik huilde heel veel en durfde niet over deze situatie te praten. Omdat ik ’s nachts niet kon slapen, ging ik vaak uit. 

Er leek geen uitweg meer te zijn. Te midden van dit alles was ik getrouwd, maar ik was niet gelukkig in mijn huwelijk. Er was sprake van overspel en ik werd daar op den duur erg onzeker van. Van mensen om mij heen die van het bedrog afwisten, kreeg ik te horen dat ik het maar moest verdragen, omdat meerdere vrouwen in de familie dit hadden meegemaakt en getrouwd bleven. Scheiden mocht geen optie zijn en zo bleef ik jarenlang in een huwelijk dat eigenlijk al niet meer bestond. Uiteindelijk gingen we toch uit elkaar. Na de scheiding sloot ik me af voor elke kans op geluk. Ik verloor alle hoop voor de liefde. Ik geloofde niet meer in de liefde en al helemaal niet dat iemand van mij zou kunnen houden en zou waarderen.

Door de getuigenis van mijn moeder, die een wonder van God in haar leven had ervaren in het UKGR Hulpcentrum, besloot ik om het ook een kans te geven. Hoewel ik alle hoop voor mezelf had verloren, gaf ik toch gehoor aan wat er in het UKGR Hulpcentrum werd onderwezen. Na een tijd begon ik veranderingen op te merken en nadat ik leerde om zelf het geloof te gebruiken, zag ik een totale doorbraak. Vandaag de dag huil ik niet meer dag en nacht, en ben ook niet meer verslaafd. Ik kan goed slapen en mijn geluk hangt niet meer af van anderen.

DURVEN GELOVEN IN DE LIEFDE
Elke donderdag volgde ik de LiefdesTherapie, waar ik begreep dat ik eerst van mezelf moest houden om van iemand anders te kunnen houden. Ik investeerde in mezelf en werd gelukkig, zelfs zonder partner. Na een aantal jaren leerde ik mijn huidige man in de UKGR kennen. In eerste instantie wilde ik hem geen kans geven, maar al gauw dacht ik aan wat ik in de liefdestherapie had geleerd en besloot ik op een uitnodiging van hem in te gaan om elkaar wat beter te leren kennen.

Dat was één van de beste dingen die ik heb kunnen doen. Hij bleek totaal anders te zijn en onze relatie ontwikkelde zich zodanig dat wij vandaag de dag gelukkig getrouwd zijn. De liefde die ik bij hem heb gevonden, is totaal anders dan wat ik had meegemaakt. Ik heb iemand die van mij houdt, voor mij zorgt, mij beschermt en mij gelukkig maakt. Ik heb het ware geluk gevonden, omdat ik durfde te geloven dat ik het wél verdiende om gelukkig te zijn.”

Jennifer Cole

Verwante artikelen

Load More Posts
2023-12-11T17:04:46+02:00
Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te bekijken, stemt u in met het gebruik ervan. Accepteren