Het kostbare advies van Mevrouw Ester en Bisschop Macedo

Net zoals de vernietiging van een leven niet van de ene op de andere dag gebeurt, vereist het proces van wederopbouw met God ook uw tijd en toewijding.

Met deze eenvoudige boodschap begon Bisschop Macedo de bijeenkomst van het liefdestherapie, in het kader van de cursus: “Reconstructie van mijn eigen IK 2.0”.  Het was een bijzondere bijeenkomst, die werd gehouden door de Bisschop samen met zijn vrouw Mevrouw Ester. Beide gaven waardevolle adviezen aan een ieder die naar hen luisterde.

“God werkt met intelligentie en wijsheid, niet met emotie, geluk of ‘het lot’… God werkt met het Woord. Dit is Zijn wijsheid, die wordt doorgegeven. Degenen die het willen horen en het in hun leven willen toepassen, zijn gezegend”, onthulde de Bisschop. Aan deze leer voegde hij het feit toe dat God een Vader is en dat als wij ervoor kiezen om Hem te gehoorzamen, wij de vruchten van die gehoorzaamheid zullen plukken en gelukkig zullen worden.

Maar hoe communiceert u met God? Het is door het geloof dat wij niet alleen gered worden, maar het stelt ons ook in staat om met God te communiceren. Degenen die Hem aanroepen met oprechtheid, naar die persoon zal Hij luisteren en diegene ook beantwoorden. Het lijkt te simpel, maar dit is de realiteit die wordt ervaren door degenen die dat hebben gedaan.

Vrees hebben, was het geheim dat door Mevrouw Ester werd gedeeld. Een ieder kan de zegen hebben, niet alleen voor hun leven, maar ook voor hun huis. De Bisschop gaf het advies aan degenen die naar hem luisterden, om wijsheid en positieve woorden te leren gebruiken in hun huwelijk of relatie. Hoe te reageren en hoe te handelen. Dit is het begin van de reconstructie van het liefdesleven.

De liefdestherapie
Elke donderdag om 19:30u

Fruitweg 4, Den Haag

Boschdijk 258, Eindhoven

Borneostraat 40, Amsterdam Oost

Jan Evertsenstraat 16H. Amsterdam West

Metropolestraat 25, Almere

Diergaardesingel 70 (Portugeestalig), Rotterdam

Westersingel 42, Rotterdam

Verwante artikelen

Load More Posts
2023-05-17T11:15:35+02:00
Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te bekijken, stemt u in met het gebruik ervan. Accepteren