De ware vriend

Wie zijn degenen die bezorgd zijn met het voorstellen van bruiden (zielen) aan de Bruidegom (Jezus)?

Alleen de ware vriend van God, geboren uit de Heilige Geest, houdt zich elke dag bezig met het winnen van bruiden (zielen) zodat ze met de Here Jezus trouwen.

Wie heeft er nog nooit geprobeerd of geholpen om een ​​vriendje(in) voor zijn vriend(in) te vinden? En wanneer het ons lukt, worden we erg blij dat we aan het geluk van anderen kunnen bijdragen. Stelt u zich dan voor als u bruiden voor de Here Jezus kunt winnen!

Dat was de missie van Johannes de Doper en het is ook die van allen die vrienden van God zijn.

“Johannes antwoordde en zei: Een mens kan niets aannemen, als het hem niet uit de hemel gegeven is. U bent zelf mijn getuigen dat ik gezegd heb: Ik ben de Christus niet, maar ik ben voor Hem heen uitgezonden. Wie de bruid heeft, is de Bruidegom, maar de vriend van de Bruidegom, die erbij staat en hem hoort, verblijdt zich zeer over de stem van de Bruidegom. Deze blijdschap van mij nu is volkomen geworden. Hij moet meer worden, maar ik minder.” (Johannes 3:27-30)

De ware vriend heeft geen persoonlijke interesses.

Johannes de Doper wilde geen eer voor zichzelf; hij diende met blijdschap, zodat de Bruidegom tevreden zou zijn.

23 augustus zal de dag van de Bruiloft van het Lam zijn.

  • Met dank aan: Pastor Alexandre

De ware vriend

Wie zijn degenen die bezorgd zijn met het voorstellen van bruiden (zielen) aan de Bruidegom (Jezus)?
-Met dank aan: Pastor Alexandre

Werk in uitvoering

De Here Jezus zelf, de Zoon van God, moest lijden, leren alleen op de Vader te vertrouwen en werd de Hogepriester van degenen die Hem gehoorzamen.
-Met dank aan: Pastor Alexandre