Hoe zonder schijn te leven?

Hallo Mevrouw Cris!

Wat een zegen zal onze volgende Zelfhulp bijeenkomst zijn!

Ik wilde een korte getuigenis geven omtrent het leven in de schijn, want deze kwestie is mij al een lange tijd aan het achtervolgen. Ik heb verschillende eetstoornissen gehad en ik was verslaafd aan drugs, omdat ik dun wilde worden. Daarbovenop had ik ook een koopverslaving, waardoor ik hele grote schulden kreeg. Dit alles was om mezelf alleen maar een beetje beter te kunnen voelen.

Echter, tijdens de laatste Vasten van Daniël, had ik de grootste glorie van mijn leven: mijn langverwachte doop met de Heilige Geest.

Ik kan met alle zekerheid zeggen dat dit mijn manier van naar mezelf en naar mijn uiterlijk kijken heeft veranderd.

Ik werd s’avonds gedoopt in mijn tuin. Toen ik langs de deur liep en naar de spiegel bij de ingang keek voelde ik me, voor het eerst in mijn leven, oprecht mooi.

Ik zag een ziel. Tot nu toe herinner ik me dit moment, omdat ik met zoveel liefde en begrip naar mezelf keek. Ik zag mijn gezicht oplichten.

Ik maakte grapjes met mijn man en zei dat als ik bezig was met een schoonheidsbehandeling, ik meteen zou zijn gestopt.

Als ik een operatie gepland had staan, zou ik hem annuleren. In die avond, transformeerde mijn zelfbeeld.

Ik hou van mijn rimpels en kroeshaar, want het is God die mij zo heeft gemaakt! Ik heb de voorkeur gegeven aan meer vrouwelijke kleding, die me doet denken aan de genade waarmee God mij heeft geschapen. Alles is heel vrouwelijk, comfortabel, discreet en zacht, want de schoonheid van het vrouw-zijn is een zegen.

Ik veranderde mijn dieet, omdat de tempel van de Heilige Geest het beste verdient. Ik ben een huis, en de zorg en versiering hiervan dient aantrekkelijk voor God te zijn.

Voorheen kleedde ik me om aandacht te trekken van mannen en vrouwen, vandaag wil ik de aandacht trekken van mijn geliefde Heilige Geest en de wil ik de eer aan mijn man brengen. De Heilige Geest veranderde mijn leven, maar boven alles, veranderde Hij mijn verstand.

Vandaag zie ik mezelf en wie ik echt ben in plaats van wat anderen over me zeggen.

Dank u wel, Mevrouw Cris, dat u zich door God heeft laten gebruiken om ons te zegenen. Terwijl de wereld doelt op “funk- en siliconen-vrouwen”, heb ik echte bewondering voor Mw Ester, die voor mij net zo mooi is als mijn moeder die helpster is. Vrouwen die verder gaan dan alleen het uiterlijk en ons leren dat wat echt mooi is niet ouder wordt.

We worden elke keer beter als we dichter tot God komen.

  • Met dank aan: Pamela Souza

Stenen van het Altaar

De afgelopen dagen was ik in het heiligdom van de Tempel van Salomo en mediteerde ik over wat ik daar zag...