Werk in uitvoering

Niemand houdt ervan om door problemen en strijden heen te gaan, maar ze zijn noodzakelijk. Wat vandaag ondraaglijk lijkt, pijn doet, verdrietig maakt, zal morgen bijdragen aan uw groei.

We houden geen toespraak waarin we de problemen accepteren, maar er zijn dingen die noodzakelijk zijn om een ​​getuigenis op te bouwen.

De kerk heeft bijvoorbeeld veel dingen meegemaakt om tot hier te komen.

Bisschop Macedo zelf heeft zoveel dingen meegemaakt dat we zelfs in de film Niets te Verliezen konden zien, maar de strijden werden overwonnen. Veel mensen geven vandaag de dag hun getuigenis, maar hoe lang duurde het voordat dat gebeurde? Hoeveel jaar van volharding om een ​​getuigenis te kunnen voortbrengen?

Velen denken zo:

“Ik kan alles wat ik doormaak niet verdragen…”

“Waarom helpt God me niet om dit probleem te overwinnen?”

Maar in feite begrijpen ze niet dat ze in een bouwproces zitten.

In de onderstaande tekst hebben we het voorbeeld van de Here Jezus die de grootste leider was, en alles in gehoorzaamheid aan God heeft verdragen.

“In de dagen dat Hij op aarde was, heeft Hij met luid geroep en onder tranen gebeden en smeekbeden geofferd aan Hem Die Hem uit de dood kon verlossen. En Hij is uit de angst verhoord. Hoewel Hij de Zoon was, heeft Hij toch gehoorzaamheid geleerd uit wat Hij heeft geleden. En toen Hij volmaakt was geworden, is Hij voor allen die Hem gehoorzamen, een oorzaak van eeuwige zaligheid geworden. Door God is Hij Hogepriester genoemd naar de ordening van Melchizedek.” (Hebreeën 5:7-10)

De Here Jezus zelf, de Zoon van God, moest lijden, leren alleen op de Vader te vertrouwen en werd de Hogepriester van degenen die Hem gehoorzamen.

Velen willen, wanneer ze door de strijd heen gaan, hun hart luchten met vrienden, buren en mensen die niet kunnen helpen.

Dus, beste vriend(in), zoek kracht bij God, die ook lijdt vanwege uw strijden, want slechts Hij kan u helpen. En blijf gehoorzamen.

We zijn een werk in uitvoering, een gebouw in aanbouw.

Uw getuigenis wordt opgebouwd.

God zegene jullie allemaal!

  • Met dank aan: Pastor Alexandre

De ware vriend

Wie zijn degenen die bezorgd zijn met het voorstellen van bruiden (zielen) aan de Bruidegom (Jezus)?
-Met dank aan: Pastor Alexandre

Werk in uitvoering

De Here Jezus zelf, de Zoon van God, moest lijden, leren alleen op de Vader te vertrouwen en werd de Hogepriester van degenen die Hem gehoorzamen.
-Met dank aan: Pastor Alexandre